PRIJE PET GODINA U*IO TRUDNU DJEVOJKU! Ovako je 2019. godine Edi SLUPAO KOMBI – Juče se snimao dok DIVLJA PO PUTU, pa POGINUO

Region

PRIJE PET GODINA U*IO TRUDNU DJEVOJKU! Ovako je 2019. godine Edi SLUPAO KOMBI – Juče se snimao dok DIVLJA PO PUTU, pa POGINUO

Edi Zdjelar (24), koji je sa suprugom poginuo u saobraćajnoj nesreći u petak, a pre toga je snimljen kako vozi 200 km/h, izazvao je još jednu tešku nesreću u Novoj Gradiški 2019. godine u kojoj je stradala i njegova tada trudna partnerka.

Portal radija Nova Gradiška tada je objavio da se nesreća dogodila 18. marta u gradu Kovačevcu. U tom trenutku, 18-godišnji Zdjelar upravljao je kombijem nad kojim je izgubio kontrolu i nekontrolisano prešao na drugu stranu kolovoza i udario u betonski most.

Od siline udarca vozilo se prevrnulo i ponovo vratilo u suprotnu traku.

U kombiju je, pored Zdjelara, bila i njegova trudna 18-godišnja devojka.

Prema rečima očevidaca, oboje su od siline udara izbačena iz kombija, a do dolaska Hitne pomoći vozač se osvestio, ali nesrećna žena, nažalost, nije.

Oboje su odmah prebačeni u Opštu bolnicu Nova Gradiška, gde su se lekari borili za život 19-godišnjaka, dok je Zdjelar teško povrijeđen, ali van životne opasnosti.

Tadašnja Zdjelarova partnerka preminula je devet meseci kasnije, ali se njena smrt ne može sa sigurnošću dovesti u vezu sa posledicama saobraćajne nesreće. Njena beba je preživela.

Baka trudne devojke koja je nastradala u saobraćajnoj nesreći potom je umrla od šoka pošto je videla nepomično telo svoje unuke na putu.

Njena kuća se nalazi u blizini mesta nesreće i, kada je čula šta se desilo, izašla je na put. Navodno je stavila jastuk pod glavu unuke. Sve ju je to toliko šokiralo da je preminula – rekli su meštani.

Policija je kasnije potvrdila da vozač i devojka nisu bili vezani pojasevima i da se kombi prevrnuo zbog prebrze vožnje.

Snimio je sebe kako vozi 200 km/h

Edi Zdjelar (24) preminuo je juče kod Novske, a u smrt je odveo i suprugu. Zdjelar je vozio BMV kojim je velikom brzinom naleteo na kamion na autoputu, a sa njima je u automobilu bilo i dvogodišnje dete.

On je nekoliko sati pre udesa na svom Fejsbuk profilu objavio snimak na kojem se vidi kako juri u BMV-u na autoputu, a vidi se da je vozio više od 200 km/h. Na snimku se čuje i glasan cvrkut galebova u pozadini, a napolju pada kiša. U jednom delu snimka Zdjelar je pozdravio prijatelje i obavestio ih da ide na krštenje.

Snimak je snimljen između 14.30 i 14.45 časova, što odgovara vremenu udesa, pošto je nezgoda prijavljena u 15 časova.

Ispod snimka je ostavljen veliki broj poruka

Ispod snimka na kojem je svoje divljanje okačio na autoput, sada ljudi ostavljaju poruke saučešća ili osude.

Edi, brate moj, šta si uradio, mili Bože.
Jadno dete, ostalo siroče. (Kurir.rs/Jutarnji list/Preneo: Đ. M.)