POJAVILI SE KADROVI SA POSLEDNJEG SNIMKA UBIJENE ANKICE: Nasmejana i raspoložena pomagala mladim pevačima, usledio HOROR (FOTO)

Svijet

POJAVILI SE KADROVI SA POSLEDNJEG SNIMKA UBIJENE ANKICE: Nasmejana i raspoložena pomagala mladim pevačima, usledio HOROR (FOTO)

Šnajderka Ankica Delibašić (57) koja je ubijena u porodičnom stanu u Rakovici nakon što je nožem izbo suprug Željko Delibašić (61), inače bivši policajac radila je u Grandu, a sada su se pojavili kadrovi koji su snimljeni na njenom radnom mestu samo nekoliko dana pre ubistva.

Naime, pre samo nekoliko dana učestvovala je u pripremema za polufinale muzičkog takmičenja. Tada nasmejana i raspoložena pomagala je mladim pevačima oko stajlinga. Bila je jedna od omiljenih zaposlenih.

– Ankicu ćemo pamtiti kao veselu, nasmejanu i uvek dobro raspoloženu koleginicu koja je svima izlazila u susret. Porodici iskreno saučešće – napisali su iz Granda.

Podsetimo, zločin se dogodio u stanu nakon svađe supružnika. Svađa je u jednom trenutku eskalirala i osumnjičeni je uzeo nož i zverski izbo svoju žrtvu. Nakon ubistva otišao je u policiju i priznao da je ubio suprugu, kao i da se njeno telo nalazi u stanu. Policija i ekipa Hitne pomoći zatekli su ženu u lokvi krvi bez znakova života. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, a tereti se da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

Ubijena Ankica Delibašić često je objavljivala porodične fotografije, ali i pesme naših poznatih muzičara, a u novembru prošle godine podelila je video snimak na kome se može čuti stav o ženama. Naime, na tom snimku između ostalog navodi se “da se žena promenila ne zbog svog fizičkog izgleda nego zbog svog stava o životu.” Sudeći po fotografijama Ankica se u poslednjih nekoliko godina prolepšala i svi njeni prijatelji i pratioci obasipali su je komentarima uz čestu rečenicu “da je kao vino, što starija to lepša.”

Inače, kako smo ranije preneli, osumnjičeni Željko Delibašić je bivši policajac koji se već neko vreme, prema rečima žitelja Rakovice bavi dostavom hrane. Komšije ove porodice rekli su za Kurir “da su šokirani zločinom jer im je bračni par uvek delovao kao da nemaju problema.”

– Ta žena je jedna od najpozitivnijih osoba koje sam u životu videla. Bila je šnajderka, radila je na jednoj televiziji i šila kostime za decu, ma divna jedna osoba – rekle su komšije za ubijenu Ankicu koja je iza sebe ostavila dvoje dece i unuče. S druge strane žitelji ovog kraja Rakovice nisu imali toliko reči o Željku za kog su naveli da je bio ćutljiv.

Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi istragu povodom teškog ubistva u Rakovici, a za sada nije poznat motiv jezivog zločina. (kurir.rs)