Hrvatica Bila 3 Dana U Srbiji, Pa Otkrila Svoje UTISKE I Spomenula EKAVICU: “Sediš U Kafani U Beogradu, U Dva Ujutru, Trubač Ti Udara Onom Trubom Po Uhu…”

Region

Hrvatica Bila 3 Dana U Srbiji, Pa Otkrila Svoje UTISKE I Spomenula EKAVICU: “Sediš U Kafani U Beogradu, U Dva Ujutru, Trubač Ti Udara Onom Trubom Po Uhu…”

Antonela iz Hrvatske je na društvenoj mreži “TikTok” poznata pod nadimkom “neli.karameli” i često deli video-snimke svojih putovanja, a nedavno ju je put naveo baš u Srbiju.

Ona je na svom profilu objavila video-snimak u kom govori kakav su utisak Srbi ostavili na nju, a činjenica da je na kraju zapevala pesmu “Evo banke cigane moj”, govori mnogo toga.

Ukoliko se pitate kako se ruše predrasude, lepa Antonela će vam to objasniti u samo nekoliko rečenica.

“Ljude delimo na dobre i loše, a ne na Srbe, Bosance, homoseksualce, nebinarne, Hrvate – dobar je dobar, loš je loš, a mržnju bacite u koš!”, napisala je ona i dodala tag hajde da se volimo.

Antonela je na samom početku otkrila da obožava ekavicu, ali i da Srbi obožavaju kada čuju hrvatski naglasak.

@neli.karameli

Ljude dijelimo na dobre i loše, a ne na Srbe,Bosance,Homoseksualce,Nebinarne,Hrvate … – dobar je dobar, loš je loš a mržnju bacite u KOŠ! #ljubav #hajdedasevolimo #love #balkan #hrvatska #srbija #bosna #fyp

♬ original sound – Neli Karameli

“Meni je ekavica seksi, da se ne lažemo. Simpa mi je što se međusobno volimo, jer nikada nisam došla u Beograd a da nisam bila top ugošćena. Svi su uvek bili brutalno nasmejani, prijatni i uvek mi je bilo lepo”, započe je ona.

Kako kaže, vreme je da prestanemo da govorimo o tome koje su ljudi vere, rase i nacionalnosti i da svi treba da se volimo.

“Sediš u kafani u Beogradu, u dva ujutru, trubač ti udara onom trubom po uhu, ti ga kitiš onim dinarima i pevaš “Evo banke cigane moj” i kakva onda mržnja?”, rekla je ona.

Njen video su komentarisali i Srbi i Hrvati, i gotovo da je svaki komentar pozitivan.

“Tako je sestro! Uvek ste dobrodošli”, “Kako je ovo lepo čuti”, “Daće Bog da je više ovakvih ljudi”, pisali su. (zena.blic.rs)