OTAC OSUMNJIČENOG ZA DANKINO UBISTVO IZAŠAO IZ ZATVORA! Radoslav Dragijević se vratio kući, i dalje tvrdi da NIŠTA NE ZNA

Svijet

OTAC OSUMNJIČENOG ZA DANKINO UBISTVO IZAŠAO IZ ZATVORA! Radoslav Dragijević se vratio kući, i dalje tvrdi da NIŠTA NE ZNA

Radoslav Dragijević (73), otac prvoosumnjičenog za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, pušten je danas na slobodu nakon što mu je istekao dvomesečni pritvor u kom se nalazio zbog krivičnog dela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela! Kako Kurir saznaje, on se trenutno nalazi u svom porodičnom domu.

– Radoslav Dragijević je danas pušten na slobodu, kao i što smo očekivali. Njemu je danas istekao dvomesečni pritvor u kojem se nalazio zbog krivičnog dela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, a sud je doneo odluku da se od sada Radoslav brani sa slobode – rekao je za Kurir advokat Radoslava Dragijevića, Milinko Jovanović.

Kako je rekao za Kurir, Radoslav se do sada branio ćutanje, a i sada po izlasku iz zatvora rekao je da nema šta da kaže.

– Stariji Dragijević se sve ovo vreme branio ćutanjem, i sada je ponovio da nema šta da kaže povodom ovog – rekao je naš saogovrnik i dodao:

– Kao što se zna, dom Dragijevića je ostao prazan, Radoslavu je preminula supruga nedavno, a pre toga i jedan od sinova – kaže za Kurir sagovornik.

Podsetimo, Radoslav Dragijević (73) uhapšen je 6. aprila zbog sumnje da je pomogao sinu Dejanu da premesti telo devojčice koju je prethodno, po sopstvenom priznanju, udavio rukama. Kako je Kurir i tada pisao, sa Radoslavom je uhapšen i njegov drugi sin Dalibor (40), koji je samo dan kasnije preminuo u prostorijama PU Bor. Nedugo nakon Daliborove sahrane, preminula je majka braće Dragijević, a suprugu Radoslava Dragijevića, Svetlana, na čijoj su sahrani prisustvovali u pratnji policije i Dejan i Radoslav, a zadržali su se svega pet minuta gde su samo zapalili po sveću. (kurir.rs)