OGADIO MU SE ŽIVOT U AUSTRIJI! SIN DRAGANE MIRKOVIĆ PORUČUJE: “DOLAZIM U BEOGRAD DA ŽIVIM, OVDE NIKO NE VJERUJE U BOGA!”

Showbizz

OGADIO MU SE ŽIVOT U AUSTRIJI! SIN DRAGANE MIRKOVIĆ PORUČUJE: “DOLAZIM U BEOGRAD DA ŽIVIM, OVDE NIKO NE VJERUJE U BOGA!”

Marko Bijelić, sin pevačice Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića dospeo je u žižu javnosti u jeku priče o razvodu roditelja.

Bijelić je vrlo aktivan na društvenim mrežama, gde pored promovisanja biznisa, odgovara na pitanja iz privatnog života. Tako su ga sada pratioci pitali šta mu se ne dopada u Austriji i šta mu se sviđa u Srbiji.

 

Ako Austrija nastavi ovim putem, dolazim uskoro – počeo je Marko.

Gube se prave vrednosti. U ovoj državi niko više ne veruje u Boga. Devojke se ugledaju na “Onlifens” modele i influenserke, a muškarci ne znaju šta znači biti muškarac – rekao je Bijelić.
Podsećanja radi, Marko Bijelić nije krio da je srećno zaljubljen, te mu je podrška lepe brinete bila od velike važnosti tokom tih teških dana, kroz koje je cela porodica prošla, a po svemu sudeći u pitanju je devojka po imenu Anastasija Dijanović.

 

Devojka Marka Bijelića bila je uz porodicu i tokom koncerta pevačice Dragane Mirković, kada su se svi svojski potrudili da pokažu da je sve u najboljem redu, kako bi Dragana smogla snage da do kraja večeri bude potpuno predana koncertu i pevanju.

Na profilu Dijanovićeve na Instagramu piše da se Anastasija bavi grafičkim dizajnom, a u junu ove godine trebalo bi da napuni 22 godine. (pulsonline.rs)