OVO JE MUŠKARAC KOJI JE U*IO ŽENU I DECU U TUZLI Nakon Užasa Skočio Sa Zgrade, Istražitelje Šokirala JEDNA STVAR NA VRATIMA (FOTO)

Region

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE U*IO ŽENU I DECU U TUZLI Nakon Užasa Skočio Sa Zgrade, Istražitelje Šokirala JEDNA STVAR NA VRATIMA (FOTO)

Mujaga Čičkušić pre dva dana skočio je sa 14. sprata zgrade u Tuzli nakon što je navodno ubio svoju suprugu Amelu i njihovo dvoje maloletne dece, a kako mediji prenose ceo zločin je bio danima unapred isplaniran. Istražni timovi pronašli su sekiru kojom je najverovatnije izvršeno ubistvo. Pronađeni su i drugi oštri predmeti, a istragom će biti utvrđeno da li ih je ubio oštricom ili tupim delom sekire. Naređeno je veštačenje, prenosi Avaz.

Prema nezvaničnim informacijama, tužioci i istražitelji veruju da bi motiv stravičnog ubistva mogla biti ljubomora. Međutim, za sada ova informacija nije zvanično potvrđena. Čičkušić se, kako je potvrđeno, pre nekoliko dana vratio iz Nemačke, gde je radio kao medicinski tehničar. On je bio zaposleni Kliničkog centra Univerziteta u Tuzli, kao i njegova supruga, ali je išao da radi u Nemačku.

Čičkušić je prema saznanjima Avaza, kako je do sada pokazala istraga, brutalni zločin isplanirao u detalje. On je, kako je potvrdio izvor, nekoliko dana pre zločina kupio sekiru na pijaci kod Hemeta i njom je ubio članove porodice.

U stanu je zatečen prizor koji ledi krv u žilama, a ceo stan je bukvalno uništen i ispremeštan. Supruga je, što je pokazala istraga, pokušala da spasi djecu, ali nije uspela.

Ono što je šokiralo istražitelje jeste da je Čičkušić nakon stravičnog zločina ostavio poruku na vratima stana. On je napisao imena pojedinih ljudi. Policija sada istražuje o kome se radi. Navodno, među imenima su imena pojedinih rođaka koji su mu pomogli da se zaposli u Nemačkoj. (Kurir.rs/Avaz)