Rokvić Se Obratio Bosiljčiću Nakon Zajedničkog Šetanja, Otkrio Šta Su Danas Sve Prošli: Javila Se I Jelena

Showbizz

Rokvić Se Obratio Bosiljčiću Nakon Zajedničkog Šetanja, Otkrio Šta Su Danas Sve Prošli: Javila Se I Jelena

Uputio mu divne reči

Pevač Nikola Rokvić 22. aprila krenuo je peške od Beograda do Egine, ostrva u Grčkoj, kako bi prikupio novac za decu obolelu od raka, u okviru fondacije “Porodica”, koju je osnovao sa ženom, Bojanom Barović.

Nikola je danas, 29. dana hodočašća, imao posebnu podršku, posetio ga je glumac Ivan Bosiljčić, koji je šetao sa njim.

Glumac je u Atinu došao samo zbog Nikole, što je pevača posebno dirnulo, a na kraju ovog dana, javno se obratio i zahvalio Ivanu.

– Privilegija je imati te za brata!!! Slušati tvoje životne ispovesti, deliti sa tobom radost, tugu, milost i Božije blagoslove!!! Hvala ti što si nam poklonio svoje vreme i doneo osmeh!!! Bog ti mnogostruko vratio! – poručio mu je Rokvić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

 

Bosiljčić nije krio da su ga ove reči dirnule, pa mu je ispod objave na Instagramu odgovorio:

– Nikola. Brate. Privilegija je uhvatiti tvoj korak, makar i na dan. Kad se budeš vratio kući, tek ćeš onda shvatiti koliko te ljudi pratilo na tvom putu. Zadivljujuće mnogo. Hvala ti što si nas sve pozvao na sabornost svojim podvigom. Iako je tvoj hod do Egine izgledao kao niz čudesnih slučajnosti, ne zaboravi da ,”SLUČAJNOST JE ANONIMNI POTPIS BOGA” – napisao je naš glumac, a potom se oglasila i Ivanova supruga, pevačica Jelena Tomašević.

– Dve se duše u dobroti srele – napisala je u komentaru pevačica. (Telegraf.rs)