EVO KAKO MARKO MILJKOVIĆ IZGLEDA 7 DANA NAKON ŠTO JE PUŠTEN IZ PRITVORA: Luna Đogani posle porodične slike, objavila i njegovu

Showbizz

EVO KAKO MARKO MILJKOVIĆ IZGLEDA 7 DANA NAKON ŠTO JE PUŠTEN IZ PRITVORA: Luna Đogani posle porodične slike, objavila i njegovu

Marko Miljković, bivši rijaliti učesnik, nedavno je bio u centru skandala zbog svađe sa komišijama na Bežanijskoj kosi, kada je bio u pritvoru zbog napada na njihov stan.

Otkako je izašao iz pritvora, Miljković se nije oglašavao na društvenim mrežama, niti se našao na zajedničkoj fotografiji koju je Luna objavila na Instagramu sa slavlja njene najmlađe sestre Blankice.

Luna je ipak posle toga objavila zajedničku sliku sa suprugom iz automobila i pokazala kako izgleda posle skandala.

Podsetimo, Marka Miljkovića teretili su za narušavanje javnog reda i mira i pokušaj napada na službeno lice nakon što se u ponedeljak posvađao s komšijama, a nakon šest sati saslušanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, pušten je na slobodu.

Markove prve reči nakon izlaska iz pritvora bile su da mu nedostaju njegove curice, a njegov tast Gagi Đogani ga je taj dan odvezao pravo u porodični dom na Bežanijskoj kosi.

Marko se nakon nekoliko dana od skandala prvi put oglasio nakon skandala i javno obratio svojoj ženi Luni Đogani.

– Tri godine braka, šta smo sve prošli nekad se čini kao da je 33! Voli te tvoje oko i da dočekamo bar zlatnu godišnjicu – napisao je Miljković. (kurir.rs)