Ceca bez nakita na sebi nosi preko 20 hiljada evra: Da li ovaj stajling zaista vrijedi toliko

Showbizz

Ceca bez nakita na sebi nosi preko 20 hiljada evra: Da li ovaj stajling zaista vrijedi toliko

Stajling Cece Ražnatović vredi bogatstvo

Ceca Ražnatović danas se ponovo pojavila na snimanju emisije Zvezde Granda. Stajling Cece Ražnatović kao i obično bio je prvo što su svi primetili po njenom izlasku iz auta.

Miroslav upoznao vanbračnog sina, ne zna se ko je bio emotivniji: Mirjana ispričala detalje susreta

Folk diva se, kao i uvek, pred novinarima i fotografima pojavila sa širokim osmehom, ali ovaj put u nešto drugačijem modnom izdanju od onih na koje smo je navikli.

I dok smo je do sada, uglavnom, na snimanjima viđali u pripijenim haljinama, Ceca se ovaj put odlučila za nešto drugačiju garderobu.

Ona se ovaj put umesto u haljini pojavila u širokim pantalonama, koje su apsolutni hit ovog proleća, i čipkanoj košulji zakopčanoj do grla. Krem cipele uparila je sa kaišem iste boje.

Međutim, ono što je svima naročito zapalo za oko je njena torba, popularna Birkinka, na koju se čeka mesecima, a koja košta preko 20 hiljada dolara.

– Kada je oblačenje u pitanju konsultujem se sa Anastasijom i ona sa mnom. U kući sve žene sarađuju. I Veljko voli da se dotera, vrlo mu je bitno šta će obući i kako će izgledati. I on mi daje sugestije – rekla je Ceca jednom prilikom, a na pitanje šta nikada ne bi obukla iznenadila je odgovorom:
– Šta nikada ne bih obukla? Mnogo što šta bih obukla, ali nikada ne bih išla gola – navela je folk zvezda. (ekskluziva.ba)