OVO JE MAJKA TROJE DECE KOJA JE POGINULA NA KVADU KOD ŽITORAĐE: Za upravljačem bio njen suprug, a ovo su ŠOK detalji nesreće!

Svijet

OVO JE MAJKA TROJE DECE KOJA JE POGINULA NA KVADU KOD ŽITORAĐE: Za upravljačem bio njen suprug, a ovo su ŠOK detalji nesreće!

Na seoskom groblju u Samarinovcu danas u 13 časova sahranjena je Dragana Slavković (36) koja je u nedelju stradala u saobraćajnoj nezgodi kada je sa suprugom Ivanom bila na kvadu.

Do nesreće je došlo, kada je suprug izgubio kontrolu nad vozilom u krivini, te je žena prema prvim informacijama udarila glavom u asfalt. Ivan je zadobio povrede ruke, te je na u niškom UKC na lečenju.

Kako nam je potvrđeno u Višem javnom tužilaštvu u Prokuplјu, dok su bili na vozilu nisu imali zaštitne kacige, vozilo nije registrovano i Ivan nema vozačku dozvolu.

– Za sada se ispituju sve okolnosti i prikuplјaju dokazi – rečeno nam je u Višem tužilaštvu u Prokuplјu.

Mi smo još saznali da je Ivan sa prijatelјem popravlјao ovo vozilo, te je zato bilo kod njega.

Kako saznajemo, do nesreće je došlo kada je vozač kvada izgubio kontorlu nad četvortočkašem i udario u zid.

– Kvad se potom odbio, pa prevrnuo – dodaje izvor.

Na groblju su se čuli jauci, a rodbina i prijatelji su došli da se oproste od Dragane.

Oni imaju troje maloletne dece, od kojih najstarije ima svega deset godina.

– Sa njima živi i Ivanov otac, odnosno svekar. Oni su skladna porodica, ne znam kako se sve to desilo, ali je velika to tragedija – kaže meštanin sela.

Dodaje da je Dragana bila dobra majka, a da Ivan radi u fabrici.

– Svi smo potreseni onim što se dogodilo. Često smo se sretali kada vodi decu u školu. Ovo je strašno- priča nam isti sagovornik.

Drugi komšija kaže da je prolazio pored mesta na kojem se dogodila nesreća i da je osetio nelagodu zbog toga.

– I dalje ima tragova. Nisam mogao ni da gledam. Kako će sada njih dvojica muškaraca sa troje male dece, ne znam, ali mora da se priberu i da zbog dece budu stabilni – upozorava naš sagovornik.

Inače, ovo je druga kobna saobraćajna nesreća sa kvadom u ovom delu Srbije za godinu dana. Kako smo ranije pisali, prošle godine vozeći kvad poginuo je Prokupčanin Aleksandar Mirković, koji je takođe izgubio kntrolu nad vozilom i udario u zid. (kurir.rs)