Djevojčica (3) je NESTALA ubrzo nakon što je nastala ova fotografija sa piknika! Nakon 13 sati nađena u stanu MUŠKARCA (70) (FOTO)

Region

Djevojčica (3) je NESTALA ubrzo nakon što je nastala ova fotografija sa piknika! Nakon 13 sati nađena u stanu MUŠKARCA (70) (FOTO)

Devojčica Helin (3) nestala je samo nekoliko sati nakon što je fotografisana kako sedi nasmejana na zelenoj livadi u parku u Kelnu, u Nemačkoj.

Kako se vidi na podeljenoj fotografiji, Helin je nasmejana, obučena u roze komplet, dok drži piće u ruci. Nakon 13 sati potrage, devojčica je pronađena u stanu 70-godišnjeg čoveka koji je uhapšen, prenosi “Bild”.

Devojčica, poreklom iz Sirije, zapravo živi u Kaselu, dok već tri nedelje sa mamom posećuje baku u Kelnu. U trenutku nestanka je sa dve tetke bila na pikniku u parku gde je i fotografisana.

 

Policija je pukom srećom našla
Kako prenose tamošnji mediji, devojčica je nestala dok je vozila svoj bicikl po parku, u trenutku kada su je oko 20 časova tetke izgubile iz vida. Tada je pokrenuta potraga, koja je trajala 13 sati.

U okviru operacije potrage, policajci su takođe zvonili stanarima obližnjih zgrada da ih ispitaju. U 9.30 časova, devojčicu su našli u stanu starijeg čoveka, dok je 70-godišnjak uhapšen pola sata kasnije.

Trenutna istraga je o tome kako je devojčica ušla u stan i koliko dugo je tamo ostala. Proverava se da li su izvršena krivična dela. Ispitivanja su u toku – naveo je portparol policije Saša Volmerot.
Prema navodima policije, devojčica “izgleda da je nepovređena”. Trenutno ga zbrinjavaju rođaci i ispituju ga hitne službe u prisustvu roditelja. (Bild)