„SUPRUG PRIJETIO ALMI“ Poruke u telefonu otkrile jezive detalje

Region

„SUPRUG PRIJETIO ALMI“ Poruke u telefonu otkrile jezive detalje

Region danima potresa vijest o tragičnoj smrti Alme Arazi (39) i njeno troje djece od devet, šest i tri godine koji su okončali život u rijeci Bojani u albanskom gradu Skadru.

Za tragediju je osumnjičen njen suprug i otac mališana Ergis Arazi, koji se nalazi u pritvoru.

Dan pošto je nesrećna žena sahranjena u Draču, isplivali su novi detalji koji ne idu naruku suprugu pokojne Alme.

Novinar Erald Harlikaj koji je gostovao u emisiji “Brejking” otkrio je da su u Ergisovom telefonu pronađeni snimci pretećih poruka upućenih Almi Arazi. Takođe, kako je naveo, dokazano je da je Ergis imao vanbračnu vezu i da je svoju djecu upoznao sa svojom 18-godišnjom djevojkom.

Provjeren je telefon Ergisa Arazija. Otkrivene su posljednje poruke koje je razmenio sa preminulom Almom. Podrazumijeva se da je njihov odnos potpuno prekinut, jer su međusobni razgovori bili veoma hladni. Čuli su se čak i prijeteći tonovi Ergisa koje je uputio majci njegove djece. Potvrdile su se i sumnje da je imao vanbračnu vezu, jer su otkriveni razgovori, snimci i fotografije sa novom djevojkom. Jasno je da je vodio dvostruki život – kaže Harlikaj, piše albanski medij Vox.

Prema riječima članova porodice, jedan od razloga koji je Almu Arazi natjerao da izvrši samoubistvo je taj što je Ergisi svoju novu djevojku upoznao sa djecom.

– Nedavno je Ergisi predstavio svoju novu djevojku djeci, a čak je imao i fotografije u svom telefonu sa tog susreta – otkrio je novinar.

Alma Arazi (39) i njeno troje djece navodno su izvršili samoubistvo, skočivši 2. maja u Bojanu. (titox.net)