Rada Se Oprostila Od “Srpske Mona Lize” Koja Se Borila Sa Tumorom Mozga

Region

Rada Se Oprostila Od “Srpske Mona Lize” Koja Se Borila Sa Tumorom Mozga

Rada Manojlović se oprostila emotivnom porukom od “srpske Mona Lize”: “Lavica je pokazala hrabrost…”

Aleksandra Dinić (29) koja se četiri godine borila sa tumorom na mozgu, umrla je sinoć, 2. maja, a od nje se oprostila i pevačica Rada Manojlović.

Rada je emotivnim reči oprostila od Aleksandre i njenoj porodici izrazila duboko saučešće.

– Lavica nam je pokazala nadljudsku hrabrost i borbu, i sada je otišla da se odmori… Duboko saučešće porodici, posebno sestri… – napisala je Rada

Podsetimo, Aleksandrina sestra je objavila tužne vesti na svom profilu.

– Veliko srce naše Aleksandre je sinoć prestalo da kuca. Često je govorila “Nato ja ne tražim od Boga da me izleči, već samo da mi da snage da sve izdržim. I tako je i bilo. Izdržala si sve lepa moja, i više od toga! Nosila si svoju tešku bolest, svoj teški krst, dostojanstveno, od početka do poslednjeg trenutka. Uvek sa osmehom, bez jadikovanja. I kada ti je bilo najteže uspevala si da nas nasmeješ na samo tebi svojstven način. Zato ti obećavam, da zbog tvoje velike žrtve i trpljenja nikada neću pasti u očaj. Ti si imala bezbroj razloga da budes očajna, ali nisi bila nikada! Štedela si nas patnje, a sve zbog tvoje velike ljubavi prema nama. Hvala ti za sve anđele moj, heroju moj. Hvala ti što si me naučila šta znači bezuslovno voleti. Hvala ti što si me naučila trpljenju. Hvala ti što si mi pokazala šta znači istinska vera i požrtvovanost. Jacika naša, volimo te zauvek! Tvoja mama, taja i Nata – napisala je Nataša.

Aleksandra Dinić prve simptome agresivnog tumora na mozgu osetila je još u jesen 2020.godine. Prva intervencija bila je u junu 2022. godine. Tada joj je bila otvorena glava, uzet je uzorak i otkriveno je da boluje od glioma, agresivnog tumora, vrlo izazovnog za lečenje. (Telegraf.rs)