PJEVAČICA DOBILA BATINE ZA PRVI MAJ: Ovaj Praznik rada Snežana Đurišić NIKADA neće zaboraviti!

Showbizz

PJEVAČICA DOBILA BATINE ZA PRVI MAJ: Ovaj Praznik rada Snežana Đurišić NIKADA neće zaboraviti!

Pjevačica se prisjetila anegdote iz djetinjstva!

Popularna pjevačica Snežana Đurišić obožavala je Prvi maj još kao mala i ovo je poseban dan za nju.

 

 

Za ovaj praznik vežu brojne uspomene, a posebno pamti jedan Prvi maj i kad se probudila uz osmijeh na licu, znajući da je pred njom dan pun igre i veselja.

Taj dan pamti kako dobija brojne poklone od familije, ulivajući joj toplinu i ljubav, a sa sestrom je uvijek dodatno uživala.

 

– Sjećam se kada sam bila mala za 1. maj sestra i ja smo dobijale novu garderobu i lijepe haljine.

Onda nas mama lijepo obuče i mi idemo sa drugaricama, ali morale smo paziti da se ne isprljamo.

Sjećam se jednog Prvog maja da sam dobila od mame po guzi i to sam zapamtila pošto sam se u svoj toj novoj garderobi isprljala – ispričala je pevačica.

Snežana je, inače, posavjetovala mlađim generacima da se drže onoga što im najbolje ide, kao što se ona od početka do danas čvrsto držala narodne muzike.

 

– Imam svoje mišljenje na tu temu koga se držim, jer sam prije svega pjevač. Mi smo generacija koja je počela i stvorila karijeru, imena i prezimena u onim vremenima kada se pevalo ono po čemu smo mi poznati.

Znači, uklapati se u nove trendove, ja to zovem izlete, možeš onoliko koliko ti dozvoli to neko vrijeme ili moda, a da ne ugroziš suštinu, odnosno ono što si i po čemu si poznat.

Definitivno sam sigurna da danas postojim u ovom vremenu i ovim godinama da branim ono što sam radila cijelog svog života i da čuvam to, a to je narodna muzika – zaključila je ona za Grand.

(republika.rs)