NAJNOVIJE VESTI O UBISTVU DANKE ILIĆ Peti dan potrage za telom ubijene devojčice, majorka Otović Pjanović: “Ubice su imale pomoć”

Region

NAJNOVIJE VESTI O UBISTVU DANKE ILIĆ Peti dan potrage za telom ubijene devojčice, majorka Otović Pjanović: “Ubice su imale pomoć”

Danas je peti dan potrage za telom ubijene Danke Ilić (2). Policija danima neumorno traga, obilazi i kopa sva mesta po Banjskom polju i okolini kako bi se telo devojčice što pre pronašlo. Nažalost, još uvek nema naznaka gde su ga ubice sakrile. Potragu dodatno remeti iznenadna smrt brata ubice devojčice, Dalibora Dragijevića, koji se smatrao jednim od ključnih svedoka jer je priznao da je pomogao bratu Dejanu da se reši tela.

– Ta hladnokrvnost pri iznošenju i opisu tih detalja je meni zaista nepojmljiva i to je ono zaista što treba da brine celo društvo i sve nas. Nisu pokazali ni trunku empatije, dete su tretirali kao objekat. Oni, verujte mi, opisuju događaj tako da se svi mi zgrozimo apsolutno. Pogotovo taj čin kada su videli da je dete živo i kada su učinili to – izjavila je majorka policije Bojana Otović Pjanović gostujući u emisiji “Jasno. Kao dan!” na “Blic” televiziji.

“Ne ide nam u prilog što prolaze dani…”
“Želim da verujem da ćemo naći telo. Kada budemo imati okolnosti da je besmisleno tražiti telo, obustaviće se potraga”, izjavila je majorka policije Bojana Otović Pjanović govoreći o potrazi za telom ubijene Danke Ilić.

Majorka policije ističe da želi zbog porodice ubijene Danke Ilić da se telo što pre pronađe, kako bi roditelji mogli da sahrane svoje dete.

– Ne ide u prilog što prolazi dan za danom, ali najveća želja mi je da roditelji pronađu svoj mir – kaže majorka policije. (blic.rs)