“To ni džukele ne bi uradile”: Dejanov komšija iz Zlota ogorčen, otkrio gde bi moglo biti telo malene Danke

Region

“To ni džukele ne bi uradile”: Dejanov komšija iz Zlota ogorčen, otkrio gde bi moglo biti telo malene Danke

Kako kaže Rade, meštanin Zlota, odakle je jedan od osumnjičenih za Dankino ubistvo, Dejan Dragijević, ova porodica ima podzemni bunker pored kuće
Play Video2:14
Meštanin Zlota, sela koje danima obilazi policija u potrazi za telom male Danke Ilić (2) za čije se ubistvo sumnjiče dva radnika JKP “Vodovod” u Boru, Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50), za Telegraf.rs ispričao je da poznaje porodicu Dragijević i da su imali bunker u blizini kuće koji se nalazi pod zemljom.

Kako kaže Rade, meštanin Zlota, odakle je jedan od osumnjičenih za Dankino ubistvo, Dejan Dragijević, ova porodica ima podzemni bunker pored kuće.

– Na mestu gde je pretraživala policija postoji bunker ispod zemlje, do same kuće, i tu su oni bili, ti Gligorijevići odakle je baba osumnjičenog. Ja sam mislio tu pojatu policija da obiđe jer je ona napuštena – priča Rade.

Potresen ubistvom male Danke ne krije ogorčenost prema komšijama.

– Žalosno je za ovo dete. Treba da se nađe i da roditelji znaju grob. Niko ne može da im oprosti. Toj familiji niko ne može da oprosti. To ni džukela ne može da uradi – kaže Rade.

Radeta je, kako dodaje, znao na “dobar dan i doviđenja”, ali ipak misli da majka ima neka saznanja u vezi sa ubistvom.

– Radio sam kao vozač u bolnici u Boru i poznavao sam sve ljude, i u Boru i iz okolnih sela. Ja sam video tu decu, nisam se družio. Radeta sam znao na “dobra dan i doviđenja”. Nisam išao kod njih u kuću niti su oni meni dolazili. Ja mislim da njihova majka nešto zna šta su oni radili. Kod mene u kući ja znam kretanje mog sina, oni znaju moje – kaže Rade za Telegraf.rs. (telegraf.rs)