ZAČUO SE DEČJI PLAČ POSLE 13 GODINA Ovo Srpsko Selo Je Konačno Dočekalo Prinovu, Mama Mila Na Svet Donela Dečaka Ivana (VIDEO)

Showbizz

ZAČUO SE DEČJI PLAČ POSLE 13 GODINA Ovo Srpsko Selo Je Konačno Dočekalo Prinovu, Mama Mila Na Svet Donela Dečaka Ivana (VIDEO)

U ivanjičkom selu Kovilje nakon trinaest godina začuo se najradosniji plač na svetu. Porodica Bojović postala je bogatija za još jednog člana.

Miloš i Mila dobili su sina Ivana a meštani kažu da se više i ne sećaju kada se u ovom udaljenom selu rodila beba. Ovu radost sa meštanima, podelila je i lokalna samouprava kao i predsednik opštine Ivanjica, koji je porodici doneo poklon.

Miloša i Milu posetio je predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, koji je sa porodicom razgovarao o njihovim potrebama a bebu darivao dečijim auto sedištem.

U selu zavladala radost
“Svi u selu su bili srećni i zadovoljni, prvo malo dete nakon toliko godina. Svima je sada zanimljivo, ne umem taj osećaj da opišem”, rekla je Mila Bojović, novopečena mama.

Da bi se mladi vratili u udaljena sela ključna je infrastruktura pa je prvi čovek opštine obećao da će se lokalna samouprava potruditi da obezbedi bolje uslove za život ljudi u ruralnim područjima.

“Ovo mesto samo može da opstane ako se odrade dobri putevi, a to je na državi, jer ima mnogo starijih. Osim nas slabo ima mlađih, svi idu u grad”, kaže Miloš, otac mališana.

Uz pomoć države, lokalna samouprava će i ove godine uložiti značajna sredstva u uređenje i asfaltiranje seoskih puteva. (Infoliga)