Majka Ugušila Kćer (2) Jastukom, Otac Očajan

Region

Majka Ugušila Kćer (2) Jastukom, Otac Očajan

Patrizia Coluzzi (41) osuđena je na 12 godina zatvora nakon što je u ožujku 2021. jastukom ugušila svoju dvogodišnju kćer Edith u njihovoj obiteljskoj kući u Milanu.

“Tu večer smo razgovarali o razvodu, ona je bila protiv toga. Zatim me je nazvala i rekla mi da zovem policiju, da Edithe više nema. Dodala je da se mogu slobodno posvetiti svom šašavom životu i šanku”, rekao je djevojčin otac William Anzagi.

Spomenuo je da je predosjećao da će se nešto loše dogoditi jer je bila ljuta na njega.

“Mjesecima me nitko nije slušao, ubila ju je iz osvete prema meni”, dodao je.

William je izjavio da je žena bila užasno ljubomorna, da ga je uhodila i stalno provjeravala njegov telefon. Otišao je od kuće krajem studenog 2020., a ona mu je u auto čak stavila i uređaj za praćenje.

U međuvremenu je počela pokazivati ​​jasne znakove psihičke neravnoteže.

Nakon što je počinila užasan zločin, ostavila je poruku u kupaonici, na ogledalu.

“Posljednji čin hrabrosti…”, pisalo je.

Odnos između supružnika mjesecima je bio loš, osuđivali su jedno drugo, stalno se svađali, a izvjesno je bilo i govora o razvodu.

Ostavila je i oproštajnu poruku.

“Posljednje putovanje s tobom, mala bespomoćna ljubavi. Žao mi je, nisam bila dovoljno jaka. Ne mogu tolerirati da me napusti netko tko je obećao da će me zaštititi, a umjesto toga me povrijedio. Ne mogu to podnijeti”, glasila je poruka koju je Patrizia ostavila nakon što je ubila svoju dvogodišnju djevojčicu.

Na sudu je utvrđeno da je žena psihički bolesna, što je pridonijelo smanjenju zatvorske kazne, ali uz obvezno liječenje. (titioxnet)