Dejan Dragojević posjetio džamiju u Novom Sadu: Pokazao svoje običaje tokom Ramazana, a izjavom šokirao mnoge

Showbizz

Dejan Dragojević posjetio džamiju u Novom Sadu: Pokazao svoje običaje tokom Ramazana, a izjavom šokirao mnoge

Poskidao je sve svoje slike sa zida, a evo šta sprema za jelo

Pobednik “Zadruge”, Dejan Dragojević, promenio je veru i prešao u islam.

O tome je prvo izbegavao da govori, a na taj korak se odlučio još tokom braka sa Dalilom Dragojević.

Ipak, otkako je završio sa rijaliti karijerom, Dragojević je rešio da o promeni vere govori javno, što je i sada slučaj.

Dejan je snimio video i objavio ga na Jutjubu, a u njemu govori o svojim običajima tokom Ramazana. Ispričao je kako je krenuo sa postom i pokazao svoj odlazak u džamiju.

 

Danas je osam i po sati kako sam u postu, ustao sam baš rano i za sada se osećam fenomenalno. Pokazaću vam kako izgleda džamiju u Novom Sadu i šta ću da pravim za iftar. Nadam se da je otvorena džamija, ako nije klanjaću u kući, šta da radim. Na našem iftaru za trpezom će večeras biti mama, tata, Jovana, pas ne može. Nečist je – rekao je Dejan što je mnogima zvučalo čudno i dodao:
Sada ćemo da sklanjamo sve ove slike iz sobe, ne valja da stoje. Meljak neće ući a to je bitno za Ramazan. Ovde ne mogu da sklonim slike u dnevnom boravku, tu ne mogu da utičem – rekao je Dejan dok je skidao svoje slike sa zida.

Potom se snimio kada je krenuo ka džamiji.

Ovo je inače iz Saudijske Arabije, uniformisan sam. Baš dugo nisam bio po našim džamijama, a ovde nisam bio nijednom. Inače stvarno je Ramazan u Srbiji mnogo drugačiji, nego u Bosni i Novom Pazaru, tako da, ako Bog da, otići ću za Novi Pazar. Želja mi je da 27. noć klanjam u Novom Pazaru, čitav grad, tada svi klanjaju, na ulici, ispred džamije, svuda su – naveo je Deki, a za obrok je pojeo čedar sir, meso i povrće.Sve pogledajte u galeriji iznad. (Telegraf.rs)