IMALA JE 15 GODINA, ON JOJ JE BIO PROFESOR, NJIHOVA VEZA JE BILA ŠOK! Ovako je počela ljubav poznatog para, sad imaju dete

Showbizz

IMALA JE 15 GODINA, ON JOJ JE BIO PROFESOR, NJIHOVA VEZA JE BILA ŠOK! Ovako je počela ljubav poznatog para, sad imaju dete

Adriana Kadar i Sava Džehverović postali su nedavno roditelji, iako je njihova veza od samog početka bila na meti kritika zbog razlika u godinama.

Naime, Adriana Kadar i Sava Džehverović postali su roditelji, a Sava je prisustvovao porođaju. Lepa influenserka postala je mama prvi put, a ona i brat Teodore Džehverović dočekali su ćerkicu kojoj su dali ime Dorotea, upravo po poznatoj pevačici.

Inače, Adrijana i Sava od samog početka veze bili su na meti kritika zbog načina na koji je njihova veza počela, ali i razlike u godinama. Njihova romansa počela kada je Adriana imala samo 15 godina, a on 30 godina.

Naime, Džehverović je od Adriane stariji 15 godina, a na Jutjubu postoji snimak Adrianing punoletstva koji datira iz 2019. godine, što znači da je ona 2001. godište, dakle, Sava je 1986.

On je, podsetimo, radio kao profesor u školi koju je pohađala Adriana Kadar, a njegova majka Goca je u rijalitiju istakla da njihov odnos danas podržavaju i Savina i Adrianina porodica.

– Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća – rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća.

Sava se u školi, u kojoj je došao kao profesor na zameni, nije zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju. Međutim, on i Adriana ubrzo su počeli da se dopisuju, a njihov odnos se kroz neke teške momente kroz koje su prošli produbio.

– Adriana je očito bila zaljubljena u mene, a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se vise odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život – izneo je jednom prilikom Sava.

O vezi sina i tada maloletne snajke, Savina majka Gordana Džehverović navela je jednom prilikom kako je odmah svog sina posavetovala da on ode kod njenih roditelja i kaže im kako stvari stoje.

– Budući da subotom i nedeljom ne radi, ode tamo kod nje i roditelja. Kad se mala zaljubila, mama je to znala, ona ih je podržavala. Kad su krenuli mama je podržavala. Međutim, ja sam rekla da ide da porazgovara sa njenim ocem i on otišao i pokucao na vrata – pričala je Džehverovićka Viktoriji tokom svog boravka u “Zadruzi”.

Adriana i Sava svoju vezu opisuju kao nešto posebno, te su svojevremeno isticali da se njihova ljubav ne može opisati rečima koliko je velika i jaka.

Pre izvesnog vremena odlučili da uplove u bračnu zajednicu, a njihovo venčanje je bilo kao u bajci. Mlada je blistala u beloj venčanici, a mladoženja je bio u svečanom odelu, a sada je njihova porodica bogatija za još jednog člana. (kurir.rs/blic/preneo I.L.)