KARLEUŠA ZVIJEZDA PARISKOG FASHION WEEK-A! JK bacila modni svijet pod noge, rame uz rame sa svjetskim zvijezdama, ispisala HISTORIJU

Showbizz

KARLEUŠA ZVIJEZDA PARISKOG FASHION WEEK-A! JK bacila modni svijet pod noge, rame uz rame sa svjetskim zvijezdama, ispisala HISTORIJU

Pop diva Jelena Karleuša od prvog pojavljivanja važi za modnu ikonu, a njen uticaj u svijetu mode i muzike odavno je prešao granice ovih prostora, a sada je uspjela da ode i korak dalje upisavši se u historiju.

 

Svijetski magovi mode odali su joj priznanje pozvavši je kao specijalnog gosta na Nedjelju mode u Parizu, gdje je prošetala pistom u ulozi modela, rame uz rame sa najpoznatijim supermodelima svijeta i holivudskim zvijezdama dok su je iz prvih redova gledale najveće zvijezde šou biznisa današnjice.

Srpska zvijezda je dobila prike nekoliko mjeseci specijalni poziv od dizajnera jednog od najprestižnijih modnih brendova Vetements, koji je posljednjih godina postao neizostavan dio garderobe ikona stila poput poput Rijane, Kanje Vesta, Sema Smita, a koji su bili zaduženi i za kostime pop kraljice Madone na njenoj posljednjoj turneji.

 

 

Brend Vetements kreatora Gurama Gvasalie, jednog od braće koja stoje i iza brenda Balenciaga, vratio se na modnu scenu spektakularnom revijom na kojoj su pored Jelene Karleuše, modela Georgine Rodriguez žene čuvenog fudbalera Ronalda, glumice Marcie Cross, pistom šetali i svijetski poznati top modeli poput Natalie Vodianove, Vini Harlou, Valentina Ferer i mnogi drugi.

U pariskom paviljonu Cambon, prvi red bio je rezervisan za neke od najpoznatijih ličnosti iz sviketa mode, muzike, i filma.

Brend Vetements medju svojim ambasadorima okuplja i zvikezde poput Madone, Niki Minaž, Kardi B, Kendal Džener i druge svijetski poznate ličnosti, a sada i našu Jelenu Karleušu.

Tim povodom, Jelena je otputovala u Pariz prije nekoliko dana ali nije htjela da otkrije razlog za svoj boravak u svjetskoj prestonici mode sve dok danas nije zablistala na pisti.

Modni izraz JK odavno je poznat i van granica Balkana, što je potvrdila i ova saradnja.

Kreator je Jelenu još protekle jeseni ugostio u Vetements HQ gdje su mjesecima radili na pripremama i fitinzima za današnju reviju.

NAJČITANIJA VIJEST:

Tuga u Sarajevu: Tromjesečna beba preminula u dječijem domu na Bjelavama

Jelena se na pomenutoj reviji savršeno snašla, nosila je sivi gornji dio dok su svi ostali raspamećeni kada su vidjeli šta je na njenim nogama.

Diva je nosila trenerku nježno crvene boje sa bijelim momentima koja se širi na samom kraju, te deluje glamuroznije od bilo koje svečane haljine.

Nakon Vetements revije, Jelena će biti zvikezda revije još jednog od trenutno “najvrelijih” novih modnih brendova.

Ono što je još skrenulo pažnju svakako jeste zajednička fotografija naše dive i Vini Harlou koja je jedna od najtraženijih svijetskih supermodela. (kurir.rs)