POGLEDAJTE FOTKU! Maloj Nori (3), Anelinoj kćerki, konačno stigao rođendanski poklon od oca Asmina – evo šta se nalazi u paketu (FOTO)

Showbizz

POGLEDAJTE FOTKU! Maloj Nori (3), Anelinoj kćerki, konačno stigao rođendanski poklon od oca Asmina – evo šta se nalazi u paketu (FOTO)

Asmin Durdžić našao se na meti osuda javnosti zbog toga što, prema pričama bivše žene Aneli Ahmić, učesnice “Elite”, kao i njene sestre i majke, mesecima nije pitao za njihovo zajedničko dete, ćerkicu Noru, niti slao novac za njeno izdržavanje, te su se mnogi pitali hoće li se otac “otvoriti” juče, kada se navršilo tri godine od Norinog rođenja.

 

Norin rođendan protekao je bez oca – iako je najavljivao da će se putem video-poziva čuti sa njom, kao i to da će joj poslati poklon paket, do toga nije došlo zbog, kako nam je Asmin objasnio, određenih komplikacija. Kontaktirali smo Situ Ahmić, devojčicinu tetku, koja nam je malopre potvrdila da je paket stigao.

Stigao je paket za Noru, doneo je rođak Arman. Tu se nalazila zlatna narukvica dečija, za Noru, kao i 500 maraka, što mu dođe oko 250 evra. Pošto sam videla kutiju od zlatare, koja je u Sarajevu, jasno mi je da je to kupljeno ovde, a ne poslato odnekud. E sad, da li je Arman to sam finansirao i kupio, da bi pokrio Asmina, da ne ispadne da on nije ništa poslao, ili je on stvarno poslao novac da se narukvica kupi, a deo novca da… To sad stvarno ne mogu da tvrdim – rekla nam je Sita i dodala da paket nije uručen njoj, već njenoj i Anelinoj majci.

(Pink.rs)