ROZAJE ZAMOTANE U CRNINU Cijeli grad tuguje za gubitkom Nejle (17): Sa njom u strašnoj nesreći poginula još dva tinejdžera

Region

ROZAJE ZAMOTANE U CRNINU Cijeli grad tuguje za gubitkom Nejle (17): Sa njom u strašnoj nesreći poginula još dva tinejdžera

U tišini koja je obavila Rožaje nakon tragičnog gubitka, narod se u bolu i tuzi okuplja da oda počast porodici sedamnaestogodišnje Nejle Dedeić, čiji je prerani odlazak ostavio dubok trag na sve koji su je poznavali.

Nejla, učenica Gimnazije “30. septembar” u Rožajama, poginula je u saobraćajnoj nesreći koja je potresla cijelu zajednicu, izazvavši tugu i nevjericu kod njenih vršnjaka, nastavnika i sugrađana.

 

Prijatelji, poznanici i oni koji su je poznavali samo površno na društvenim mrežama izražavaju tugu, dijeleći fotografije i uspomene na Nejlu.

 

Poruke poput “Inna lilahi we inna ilejhi radzi’un” (“Mi pripadamo Allahu i Njemu se vraćamo”) ispisane su ispod brojnih objava, odajući počast mladom životu prekinutom u svom vrhuncu.

Vijest o tragediji brzo se proširila gradom, a Naylu odaje počast ne samo najbliži prijatelji već i cijeli grad.

Učenici i profesori Gimnazije „30. Septembar“ osjećaju veliki gubitak, s obzirom da je Neyla bila dio njihove školske porodice.

Planiraju se komemorativne aktivnosti u čast njenog života i naslijeđa koje je ostavila za sobom, uprkos tako kratkom životnom vijeku.

Podsjećamo, troje mladih poginulo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 40 minuta iza ponoći na Jadranskoj magistrali.

 

Kako prenose crnogorski mediji, riječ je o osobama od 18 do 21 godine.

Ubijeni su D. M (21) iz Ulcinja, BB (20) iz Bara i ND (17) iz Rožaja.

Dvije osobe su povrijeđene i ukazana im je pomoć u Opštoj bolnici Bar, a ljekari su za Primorski portal rekli da će biti upućeni u Klinički centar Crne Gore.

U sudaru su učestvovala dva automobila ulcinjske i barske registracije. (Sandžak Danas)