“NIJE IMALA NIŠTA, KUPILI SMO JOJ SVU GARDEROBU I OBUĆU” Saša Popović iznio nepoznate detalje o Radi Manojlović: “Bila je kod nas u kući”

Showbizz

“NIJE IMALA NIŠTA, KUPILI SMO JOJ SVU GARDEROBU I OBUĆU” Saša Popović iznio nepoznate detalje o Radi Manojlović: “Bila je kod nas u kući”

Kreativni direktor “Granda”, Saša Popović zadužen je za karijere mnogih pjevača, a jednom prilikom iznio je nepoznate detalje o pjevačici Radi Manojlović, koja je bila u takmičenju prije više od 10 godina.

Naime, kako je ispričao, on i njegova supruga Suzana Jovanović mnogo su pomogli Radi na početku njene karijere, te je bila u njihovoj kući nakon takmičenja, a kupili su joj i mnogo garderobe.

 

Poslije finala su došle kod mene kući i Suzana je otišla u neki tržni centar kupila je sve od garderobe, obuću, ovo ono sve je obukla, Rada tada ništa nije imala.

 

Ali Rada je zahvalna i ona je to u emisiji i rekla, da se zahvaljuje i meni i Suzani što smo zaista prema njoj bili onako predusretljivi i što smo joj pomogli u trenutku kad ona sama sebi nije mogla – otkrio je Saša za “Skandal”.

Podjsetimo, pjevačica Rada Manojlović ne može da prežali hit koji nije snimila, a pripao je njenoj koleginici.

Ona je jednom otkrila da je danima plakala zbog samo jednog poteza čelnika Grand produkcije, Saše Popovića.

Od svih tih pjesama postoje demo snimci koje sam ja otpevala.

Saša Popović je tada još uvek birao pjesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: ‘Meni nije nešto ovo…’

Nisu se dogovorili.

Ja sam plakala mjesec dana nakon toga – pričala je Rada jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji, pa otkrila kako je to uticalo na Sašu.

 

Poslije toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promjene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pjesme.

Vidio je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio – otkrila je Rada.

– Rekao je: “Djeco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se miješam.

Imate dozvolu da sami birate pjesme” – objasnila je pjevačica svojevremeno. (Blic.rs)