“Patio sam kao konj zbog ljubavi, one što sam želeo su me odbijale”: Ovako je Haris govorio o ljubavi

Showbizz

“Patio sam kao konj zbog ljubavi, one što sam želeo su me odbijale”: Ovako je Haris govorio o ljubavi

“Sve su te ljubavi bile tragične”, pričao je on

Poznati bračni par Haris Džinović i Melina Džinović razvode se nakon 10 godina braka.

U emisiji “Balkanskom ulicom” Haris je jednom prilikom govorio o ljubavi.

 

– Bilo je tu ljubavi. Sve su te ljubavi bile tragične. Svaka je ljubav bila tragična, svaka. Šta ja znam, ali one koje sam voleo nisu mene htele. Šta ću, a ja kefao za njima. Patio k’o konj, pa ti nemaš pojma kakve su moje patnje bile, ma muke Isusove, šta je tebi. Pored mene prolaze devojke koje bi sa mnom ali ja to ništa ne vidim, ja imam ovako kao konj kad mu staviš one naočnice da ide pravo, da ne gleda levo-desno, tako sam ja upravio nekoga. Ali ko mene hoće, neće, šta ja znam, ali nikad ta ljubav nije bila dorečena – rekao je Haris.

Podsetimo, danas je u medijima odjeknula vest da se poznati bračni par razvodi.

– Melina i Haris su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme – rekao je izvor i dodao:

– Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima – otkrio je za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović za Pink.rs.

Povodom ovoga kontaktirali smo Harisa, koji nam je samo kratko rekao:

– Nemam zaista komentar. Neću bilo šta da potvrđujem. Ne mogu da se bavim time.

Modna kreatorka se takođe oglasila za medije.

Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno – poručila je Melina Džinović kratko za Pink.rs. (Telegraf.rs)