OVO JE MAJKA CECE RAŽNATOVIĆ! Isplivala fotografija sa početka pevačicine karijere, evo kakav je odnos imala sa ćerkama

Showbizz

OVO JE MAJKA CECE RAŽNATOVIĆ! Isplivala fotografija sa početka pevačicine karijere, evo kakav je odnos imala sa ćerkama

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović veoma je vezana za svoje roditelje Slobodana i Miru Veličković koji se retko pojavljuju u javnosti.

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija iz Cecinih mlađih dana na kojoj pozira s majkom Mirom Veličković, za koju se priča da je upravo od nje nasledila talenat za muziku.

Ceca na slici ima kratku kosu, a sličnu frizuru tada je nosila i njena majka, koja se retko pojavljuje u javnosti.

Inače, Ceca i njena sestra Lidija odrasle su u Žitorađi u toplini porodičnog doma, a pevačica je jednom prilikom otkrila da im je majka bila i te kako stroga.

– Vrlo smo strogo vaspitavane, tačno se znalo šta je za devojke, šta za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: “Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće” – evocirala je uspomene Ceca i dodala:

– Još društvo nije ni izašlo, mi moramo da se vratimo kući. Beži bre, jedva sam čekala da se udam da imam slobodu kretanja. (Kurir.rs/Blic/Prenela: K.M.)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Srb VIP (@srbija.v.i.p)