NAŠE PEVAČICE POD LUPOM PLASTIČNOG HIRURGA: Viki, Mica i druge bez šminke – Lični opis izmenila samo jedna

Showbizz

NAŠE PEVAČICE POD LUPOM PLASTIČNOG HIRURGA: Viki, Mica i druge bez šminke – Lični opis izmenila samo jedna

Šta su sve operisale naše poznate pevačice? Seka Aleksić, Milica Todorović, Anabela Atijas, Viki Miljković, Ceca Ražnatović… pod lupom plastičnog hirurga…

Kada se poznate pevačice slikaju za Instagram i poziraju kao da su “bez šminke”, uvek ostaje nedoumica da li napravile fotografiju s nekim od filtera ili ne.

Mnoge ne kriju da su išle na različite estetske intervencije, a botoks i fileri se, praktično, podrazumevaju u novije vreme.

Međutim, potrebno je iskusnije oko da bi se tačno ocenilo šta je koja radila, a dr Nemanja Petrović, specijalizant plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije je na Kurir TV dao svoje mišljenje o tome.

Za Milicu Todorović znam da je radila nos i usne, a možda i jagodice, to sad nagađam u ovom trenutku”, kaže dr Petrović. “Milica ima jako lep ten, godine nose svoje naravno, ona je mlada i taj ten ide s godinama. Često ovakvim pacijentkinjama kažem da izgledaju i mlađe bez šminke, zato što ta šminka nekako zna i malo da ostari zbog tog tena. To naročito važi za one koje imaju ovako čist ten.”

“Viki Miljković je ipak jedna druga starosna populacija, mi kako prelazimo tu 30. godinu, ten nam postoje malo tamniji”, objašnjava dr Petrović. “Šminkom postižemo svetliji izgled lica što daje na aristokratskom izgledu i elegantnijem izgledu, ali tonus kože je dobar. Ono što bi trebalo obratiti pažnju u nekom trenutku su nazolabijalni nabori koji se tu stvaraju, ali to je ono nešto što je njena crta na licu koju ona nosi godinama i ne možemo uvek obrisati sve crte koje prave senku zato što bi onda menjali potpuno.”

Po mišljenju dr Petrovića, kod Indire Radić se ne primećuje da li nešto “radi” na licu. “Verujem da ona nešto radi, ali se to ne primećuje. Izgleda potpuno prirodno, skriveno, samouvereno i naspavano i sveže.

Doktor Petrović kaže da je Seka Aleksić radila dosta toga na sebi i da sad izgleda lepše nego kad se pojavila sa pesmom `Crno i zlatno`. Po njegovoj oceni, lice je dobilo “mladalački” trougao koji nastaje kad se urade jagodice. “Mislim da je radila usne, a možda i bradu, mada mi se čini da je ova njena brada i nos”, kaže doktor.

Kod Rade Manojlović mu se najviše sviđa promena na zubima, a kaže da je uglavnom zadržala svoj lik, izuzev što je promenila usne. Za Anabelu Atijas kaže da “ima to što se traži, što pacijenti traže.”

“Ona ima Izražene jagodice, izražen jawline. Usne koje se vidi da su korigovane, ali potpuno su prirodne. Možda neko ko nije u ovom poslu možda i ne primeti.

Ali sve je na njoj ono što je cilj određenim devojkama koje dolaze da iskoriguju svoje crte lica”, priča doktor. Za razliku od svih prethodnih, Ceca Ražnatović je, po njegovoj oceni, dosta promenila svoj izgled.

“Skoro sam video neki njen spot iz devedesetih i potpuno je drugačija. Lice je malo izduženije. Tu je verovatno rađen jawline, ali sve je rađeno nekako u skladu jedno sa drugim, jer kad preterate sa srednjom trećinom lica, onda morate da radite i donju trećinu. Ona je radila nekako sve u skladu. Tako da jeste skladno, ali je potpuno izmenjen oblik lica i te njene crte koje je imala devedesetih godina i nakon 2000. godine”, zaključuje dr Petrović. (Tekst: Lepa&Srećna / J. G. / Kurir TV)