Rada Manojlović tužna: Ne bih podnela da me Milan ostavi, sve radi da ga zaustavi

Showbizz

Rada Manojlović tužna: Ne bih podnela da me Milan ostavi, sve radi da ga zaustavi

Rada Manojlović tužna zbog Milana Stankovića
Rada Manojlović konačno je priznala da je ona ta koja sprečava Milana Stankovića da se zamonaši i potpuno posveti Bogu i veri.

Rada Manojlović tužna- sve radi da pomogne Milanu
Pevačica je otkrila da ne bi podnela da Milana izgubi u tom smislu i zato sa njim svakodnevno razgovara i ubeđuje ga da bude u veri, ali da nađe balans.

 

-Ne slažem se sa tom njegovom željom i potrudiću se da je on ne ispuni. Odlično ga poznajem i bolje od njega znam šta je dobro za njega. Volela bih da Milan nađe kompromis između pevanja i manastira. Ja hoću da bude po mom, jer neću da idem u manastir da bih ga videla. U redu je ad ide na deset dana u manastir, pa da se vrati, da mu to bude neka vrsta odmora, ali da se zamonaši ne. Ne bih mogla da podnesem da Milana izgubim u tom smislu- kaže Rada.

Kako saznajemo od izvora bliskog pevačici, ona i Stanković su nedavno imali svađu baš zbog njegove želje da se zamonaši.

– Milan sada posti i u tome je jako ispravan, gleda da razmišlja kako treba, da ne izgovara nešto zbog čega bi se kajao, ali Rada mu ne da mira. Nedavno su se videli i ona je počela da mu soli pamet i da mu govori da on ne zna šta radi i da će biti kasno kada shvati. Počela je i da plače i rekla mu da ona ne može da zamisli život bez njega i da joj je potreban. Da ne želi da ga viđa po manastiru i da će da učini sve da se on ne zamonaši. Milan je pokušao razumno da sa njom razgovara, ali nije vredelo.

– U nekom momentu ga je naljutila te joj je rekao da on sam bira svoj životni put kao i ona i da mora da ga podrži šta god da odluči. Rada zna da je on sve bliži tome da se zamonaši i da vreme otkucava kada će to da se desi, zato je sada počel asve više da ga pritiska da ga od toga odgovori- ispričala nam je Radina drugarica. (starmagazin.rs)