MAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ RADI U RIBARNICI: Čisti po 150 kilograma ribe! Pevačica priznala kako joj majka zarađuje novac!

Showbizz

MAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ RADI U RIBARNICI: Čisti po 150 kilograma ribe! Pevačica priznala kako joj majka zarađuje novac!

Teodora Džehverović, koja je operisana na Badnji dan, oporavak koristi i da komunicira sa fanovima.

Ona im je odgovarala na pitanja koja su joj postavljali preko društvene mreže Instagram. Jedno je bilo potpuno interesantno i ticalo se njene majke Gordane Dževerović, poznatije kao mama Džehva.

– Zašto ti mama radi u ribarnici na Vidikovcu, pere sudove? – pitao je Teodoru jedan fan, a ona je bez zadrške odgovorila sa sve snimkom na kojem su njena snajka, bratanica i majka.

– Ma majka ne zna da stane. Ne pere sudove, čisti po 150 kilograma ribe. To joj je prijatelj, pa mu je jako teško da nađe ženu koja hoće da radi, a ona ne može da ne pomogne. I otac i majka rade normalne poslove, prosto nisu naviki ljudi da ne rade – poručila je Džehverovićeva.

Podsetimo, Teodora se suočava sa zdravstvenim problemom jer joj je pukla cista na jajniku zbog čega je operisana. Ona je izašla iz bolnice i o njoj se brine majka.

Podsećanja radi, pevačica Teodora Džehverović operisana je na Badnje veče u Beogradu. Kako je otkrila, godina joj je počela loše jer je zbog pucanja ciste morala na hitnu intervenciju. (kurir.rs)