Male gr*di i zadnjica i prirodne usne: Ovako je Tamara Đurić izgledala pre svih estetskih korekcija

Region

Male gr*di i zadnjica i prirodne usne: Ovako je Tamara Đurić izgledala pre svih estetskih korekcija

Starleta sada ima dosta “skromnije” poprsje, što se većini njenih fanova dopalo, jer je počela da vraća prirodniji izgled

Tamara Đurić pozitivno je iznenadila svoje pratioce na Instagramu kada je objavila da je izvadila silikone iz grudi.

Starleta sada ima dosta “skromnije” poprsje, što se većini njenih fanova dopalo, jer je počela da vraća prirodniji izgled.

Ipak, Tamara je ranije imala dosta intervencija na sebi, a zbog nekih se, kako je priznala i pokajala.

Ona je jednom prilikom otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina.

– Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi – rekla je Tamara jednom prilikom, prenosi Blic.

Na internetu se često pojavljuju Tamarine fotografije iz ranijeg perioda, pre svih intervnecija koje je imala, a mnogi kažu da im je tada lepše izgledala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hvala plasticaru 🙊 (@tvoje_lice_zvuci_poznato)

Manje grudi, kao i zdanjica, ali i prirodna usta deo su njene prirodne lepote, a kako je izgledala pogledajte na fotografijama. (Telegraf.rs)