Ovo je mesto gde su pronađena tela bebe i oca: Ubica ih izrešetao i otišao, prolaznica se zaledila od prizora

Region

Ovo je mesto gde su pronađena tela bebe i oca: Ubica ih izrešetao i otišao, prolaznica se zaledila od prizora

Ubica je ispalio četiri hica u oca, a bebi je pucao u stomak
Čitav Prag je na nogama i traga za ubicom koji je u petak 15. decembra ispalio četiri hica u glavu mladog oca i pucao u stomak dvomesečnoj bebi.

Policija je dobila dojavu oko 15 časova, kada je žena koja je krenula u šetnju kroz šumom čula pucnje.

“Zvučalo je kao da topovi udaraju. Pitala sam se zašto neko uopšte puca ovde… Onda sam ugledala kolica, par koraka dalje čovek je ležao na zemlji”, ispričala je žena koja je pronašla tela ubijenog oca i njegove bebe.

Policija je odmah blokirala područje, a od petka se češlja svaki pedalj šume u potrazi za ubicom. Nažalost, ništa nije dalo rezultate. Ko je ubio Martina (32) i njegovo dete, i dalje nije poznato.

Lokalni mediji prenose da se Martin sa porodicom pre nekoliko godina doselio u Prag. Kobnog dana je bebu izveo u šetnju po šumi, dok su njegova supruga i starije dete ostali kod kuće.

Zašto bi ga neko ubio porodici nije jasno.

“On je bio najdruštvenije biće koje sam poznavao. Sa svima je bio dobar, svako ko bi ga upoznao bi ga odmah zavoleo”, rekao je Martinov otac za češke medije.

Iz policije su naveli da će biti angažovane dodatne snage dok se ne pronađe osumnjičeni.

U ovom trenutku istraga ide u više pravaca. Policija sumnja da je Martin možda i poznavao ubicu i da su imali ranije ugovoren sastanak. Ipak, nikom nije jasno zašto ubica nije poštedeo dete, već ga je hladnokrvno ubio. (Telegraf.rs)