Ovaj video topi srca: Marija Šerifović izvela sina u prvu šetnju

Showbizz

Ovaj video topi srca: Marija Šerifović izvela sina u prvu šetnju

U medijima je prike nekoliko dana kao bomba odjeknula vijest da je pjevačica Marija Šerifović dobila sina Maria, a danas je svog nasljednika izvela u šetnju.

 

Marija sa majkom Vericom trenutno boravi u Americi gdje se mali Mario rodio, a oni su danas izašli u prvu porodičnu šetnju.

Marija Šerifović izvela sina u prvu šetnju

Pjevačica je na društvenim mrežama podijelila video koji topi srca, a na kome se vide kolica, flašica i mali nasljednik.

 

Balkan bruji o Mariji Šerifović: “Došlo vrijeme da naručiš dijete i čekas isporuku”
Ova objava izazvala je pravu lavinu rakcija na društvenim mrežama, a Marija ne krije koliko je srećna i ponosna što se konačno ostvarila u najlepšoj ulozi.

 

 

Inače, Mario je došao na svijet početkom decembra, a trudnoću je iznijela surogat majka. Tokom cijelog procesa najveća podrška su joj bili njeni najbliži, kao i majka Verica Šerifović koja je jedva čekala da upozna svog unuka.

–Ljubav je došla. Nebo je osvijetlila najlepša zvikezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve, M&M“ – napisala je ona. (ekskluziva.ba)