Marija Šerifović sa sinom dolazi u Beograd: Otkrila dalje planove i šta će biti sa Zvezdama Granda

Showbizz

Marija Šerifović sa sinom dolazi u Beograd: Otkrila dalje planove i šta će biti sa Zvezdama Granda

Ističe da noćima nije spavala
Marija Šerifović otkrila je da će sa sinom uskoro doći u Beograd.

Podsetimo, pevačica je danas javnosti saopštila da se ostvarila u ulozi majke. Surogat majka na klinici u Los Anđelesu podarila joj je sina, Maria.

Na pitanje da li je spremna da njen privatan život sada bude glavna tema svih medija, pevačica je rekla:

– Pa kad nije bio? Javnost je sastavni deo mog posla. Uvek sam se trudila da budem korektna prema medijima, a na prvom mestu prema svojoj publici. Da sam se bavila komentarima, mnogo što šta ne bih uradila u svom životu i živela bih tuđe. Tako je i sada. Mario je moja želja i postaje moj smisao i najveća ljubav. I molim vas da budete tihi jer jedan dečak spava i da šaljete samo ljubav – kaže Marija i otkriva kada će dovesti naslednika u Srbiju

– Uskoro. Dolazi Ljubav – saopštila je pevačica i otkrila da su joj roditelji sve vreme podrška.

– I roditelji i porodica i kumovi i svi prijatelji su bili uz mene od prvog dana – navela je ona.

 

Šerifovićeva ističe da će njen sin biti obavešten o svemu, kada za to dođe vreme, a i da ga javno neće eksponirati.

– Nikada ga neću lagati, to već sada znam. Mislim da nije fer prema njemu da ga medijski eksponiram, jer to možda nikada neće biti njegova želja. Možda nekada s vremena na vreme… Mada, moram da priznam, imam toliko snimaka i fotografija koje želim da vidi ceo svet, ali eto ipak ne i to samo zbog njega – rekla je pevačica.

 

Marija je otkrila da li planira da uspori tempo, sada kada je postala majka, kao i da li će napustiti mesto žirija u “Zvezdama Granda”.

– Donošenje ovakve odluke nije se desilo preko noći. Pre nego što sam ušla u ceo postupak, ozbiljno sam razgovarala sa sobom, ali i sa svojim najbližima, i dobro sam osmislila kako će moj profesionalni i privatni život od sada izgledati. Tako da se nadam da ni jedno ni drugo neće trpeti. Ali neću imati problem ni da odmorim od svega neko vreme… Samo polako, u miru i bez stresa i sve se uvek samo poslože – priča Marija Šerifović koja otkriva da već danima ne spava.

– Ne spavam već četrnaest dana i jasno mi je već sada da je sa spavanjem gotovo. I nije mi nimalo žao – ističe zadovoljna pevačica i otkriva da li će biti stroga majka.

– Kada ga sada gledam, čini mi se da ne postoji stvar za koju ću moći ikada da kažem “ne”. Ali sa godinama dolazi i odgovornost i vaspitanje, pa ću se svakako i sa tim izazovima nositi kad za to dođe vreme. Ono što znam je da ću biti prisutna, da ću svog sina pomno gledati i slušati. I da ću dati sve od sebe da ova planeta bude bogatija za jednog mudrog i vrednog čoveka – kaže pevačica Marija Šerifović za Blic. (Telegraf.rs)