PRVE FOTOGRAFIJE Jovana Jeremić UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM BIZNISMENOM u strasnom poljupcu, 14 godina je stariji od nje

Showbizz

PRVE FOTOGRAFIJE Jovana Jeremić UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM BIZNISMENOM u strasnom poljupcu, 14 godina je stariji od nje

Voditeljku jutarnjeg programa na “Pink” televiziji, Jovanu Jeremić uhvatili smo u strasnom zagrljaju i poljupcu sa novim dečkom.

Naime, Jovana Jeremić je u vezi sa 14 godina starijim biznismenom, a da uživa u ljubavi sa novim partnerom svjedoče i fotografije u čiji smo posijed došli.

Na njima voditeljka pozira u strasnom poljupcu i zagrljaju sa svojim novim izabranikom, a nedavno je ispričala da je srećna pored novog dečka.

Ekipa “Blica” je posjetila Jovanu Jeremić gdje nam je pokazala svoj stan na Dorćolu i tom prilikom nam priznala da ima dečka.

To sam ja kraljica i lavica džungle, srpskog šoubiza – započela je Jovana i dodala: “Cijeli stan je u znaku lava i upoznala sam jednog lava. Moj sadašnji partner je lav u znaku kao i moj prvi muž. Našla sam dečka, imućan je, ne voli da se slika, stariji je od mene 14 godina…” – rekla je tada.

Kako smo saznali od izvora bliskog voditeljki, njen partner je veoma uspješan.

– Jovana blista od sreće pored novog partnera. On je veoma uspješan, poslovan čovjek i svaki dan joj priređuje iznenađenja kako bi joj stavio do znanja koliko je voli – priča dobro obavješten izvor za “Blic” i dodaje:

– Ne želi još uvek da partnera predstavi javnosti, jer on nije čovek iz javnog sveta. Voli da bude van kamera i da svoju intimu zadrži za sebe. Ako dođe do tog trenutka, Jovana će biti vrlo rada da ga pokaže široj javnosti – zaključuje dobro obavješten izvor za “Blic”.

Inače, Jovana je oduvijek pričala da želi da pronađe imućnog muškarca za sebe. (blic.rs)