Scena koja je raznježila sve u zagrebačkoj Areni: Sin Aleksandre Prijović zapjevao s majkom

Showbizz

Scena koja je raznježila sve u zagrebačkoj Areni: Sin Aleksandre Prijović zapjevao s majkom

Aleksandra Prijović sinoć je održala i posljednji od pet koncerata u Zagrebu, a na bini joj se kao i na prethodnim pridružio sin Aleksandar. Mališan je ovaj put zapjevao s majkom, a emotivna scena raznježila je mnoge u publici.

Srbijanska pjevačica i tokom prethodnih koncerata je sina izvodila na binu, a ovaj put ga je podsjetila da joj je obećao kako će zajedno zapjevati.

“Šta si mi obećao da ćemo otpjevati zajedno? Malo samo, dođi hajde”, kazala je Aleksandra mališanu koji joj je stidljivo prišao.

Potom je počeo pjevati dio pjesme “Zvuk tišine”, a nakon reakcije publike nasmijao se te stidljivo nastavio pjevati, naposljetku je otrčao s bine na šta su se svi nasmijali.

“E, neka sam doživjela i ovo. Konačno sam dočekala da i ti nešto otpjevaš. Ja bez tebe više ne izlazim na binu”, kazala je potom pjevačica.

Tokom njenih nastupa u sarajevskoj Zetri sin Aleksandar joj je također povremeno pravio društvo na bini, a ispričala je kako je sam tražio da izađe na scenu.

“Moram da kažem nešto. Dok su moje kolege pjevale, a ja se presvlačila, moj sin Aki je ušao kod mene i rekao: ‘Mama, hoću li ja večeras izaći na binu?’. Ja sam mu rekla da može, ako želi… Onda je došao opet, nije zaboravio šta sam obećala i rekao je: ‘Mama, ali, molim te, ja bih volio da izađem s tobom’”, kazala je.

Aleksandra i Filip Živojinović su 2019. dobili Aleksandra. Ovaj četverogodišnji dječak je bio uz svoju majku tokom sva tri nastupa u Zetri. Prije Zetre održala je tri koncerta u Beogradu, a uslijedila su i tri u Nišu. Nakon pet zagrebačkih Arena, u decembru je očekuju i dva koncerta u Tuzli. (eks.ba)

@blic.tiktok

Aleksandar na bini sa mamom 💙#aleksandraprijovic #zagreb #petikoncert #koncert #prijovicka #prijovicaleksandra #arenazagreb

♬ original sound – Blic.rs