Rada van sebe zbog stravičnog ubistva male Vanje: “Platila je glavom jer nije mogla da bira “oca”… Jadna…”

Showbizz

Rada van sebe zbog stravičnog ubistva male Vanje: “Platila je glavom jer nije mogla da bira “oca”… Jadna…”

Povodom tragičnog slučaja, ubijene četrnaestogodišnjakinje Vanje Gorčevske, ceo region potrešen je ovom vešću, a poslednja informacija je da se za njenu otmicu i ubistvo sumnjiči pet osoba, među kojima je i njen otac. Ocu i još trojici osumnjičenih određen je pritvor do 48 sati, dok se za glavnim osumnjičenim Ljupčom Palevskim Palčom, i dalje traga.

Ovim povodom se oglasila i pevačica Rada Manojlović na društvenoj mreži “X” gde je komentarisala ovaj zločin u kojem je osumnjičen otac devojčice kako bi od njene majke iznudio novac.

– Da otac gurne dete u ruke omičara i ubica… Ovo je tragedija za sve nas, a najviše za njen mladi i bezgrešan život. Počivaj u miru, draga Vanja. Ja ovo ne mogu da verujem, u najgorim filmovima nisam videla, ne mogu ni da zamislim da takvi ljudi postoje! Jadna ona, nije mogla da bira “oca” i zbog toga je platila glavom u svojih 14 godina! Žalost, tuga, nemoć – napisala je Rada na svom profilu.

– Bolesno… Jadna njena duša i njen život. I sama otmica svog deteta zbog para je bolesna pomisao, ali ne mogu da verujem da su je ubili, nemam prave reči za ovu tragediju – nastavila je.

– Otac učestvovao u otmici svoje 14-godišnje ćerke da bi je iskoristio da iznudi novac od bivše žene koja je prodala stan, otmičari se uspaničili kad je krenula potraga za njom i ubili je! Znači, otac učestvovao u otmici i u ubistvu svoje ćerke – nije mogla da se smiri Rada. (telegraf.rs)