Saša Mirković zatvorio vrata Hype TV-a Selmi Bajrami: Neka grade svoje ‘tanke’ karijere na drugim mjestima

Showbizz

Saša Mirković zatvorio vrata Hype TV-a Selmi Bajrami: Neka grade svoje ‘tanke’ karijere na drugim mjestima

Estradni menadžer i vlasnik Hype TV-a i Hype produkcije, Saša Mirković nedavno je donio odluku da zatvori vrata svoje TV kuće i produkcije za pjevačicu Selmu Bajrami, nakon nedavnog skandala u kojem je ona pokazivala dvoglavog orla. Mirković je odlučio javno objasniti razloge ove odluke putem svog Instagram naloga.

Na Hype televiziji je prije nedavnog incidenta s mahanjem rukama i provociranjem građana Srbije gostovala Selma Bajrami. Na našu veliku žalost, ta emisija je emitovana jer nismo znali da Selma ima takav odnos prema Srbiji, što je jasno iskazala nakon što je gostovala kod nas,” izjavio je Mirković.

Nakon Selminog incidenta, isto je učinio i pjevač Bojan Tomović, koji je također gostovao na Hype televiziji. Mirković je dodatno odlučio zabraniti emitiranje emisije koju je Tomović snimio sa voditeljem Hype televizije, Stefanom Usiljaninom.

Danas sam zabranio emitiranje te emisije, tako da ona neće biti dostupna publici. Svi koji ne poštuju Srbiju i njene građane neka zaobilaze Hype jer takve nećemo ugostiti. Sramota je što ljudi sebi dozvoljavaju ovakvo ponašanje. Svi takvi trebaju znati da će im Srbija uskratiti gostoprimstvo. Neka grade svoje ‘tanke’ karijere na drugim mjestima,” naglasio je Mirković.

Ovom odlukom, Mirković jasno stavlja do znanja da neće tolerirati nedostatak poštovanja prema Srbiji i njenim građanima, te da će takve osobe biti isključene iz daljnje suradnje u njegovim medijskim projektima. (eks.ba)