Beskućnik je od policajca tražio malo vode, nije ni sanjao što će mu napraviti

Zanimljivosti

Beskućnik je od policajca tražio malo vode, nije ni sanjao što će mu napraviti

Nesretni beskućnik je od policajca tražio malo tople vode kako bi se otuširao i obrijao ne sluteći što će mu ovaj napraviti.

Dobro djelo se daleko čuje. Kada je beskućnik po imenu Bobby, u jednom dijelu New Yorka sreo policajca Aarona Pagea, objasnio mu je koliko mu je potrebno kupanje toplom vodom i šišanje. Nakon toga, policajac je došao na izvrsnu ideju.

Rekao mu je da se sljedeći dan vrati u postaju i da će mu spremiti poseban tretman. Ono što je uslijedilo je u potpunosti nadahnjujuće – Bobby nije mogao ni sanjati da će netko ovo učiniti za njega.

Četiri člana policijskog odjela – časnici Page, Buckley, George Gebo i narednik. Frank Fragapane – prikupili su nešto odjeće koju su donirali Bobbyju. Povrh toga, policajac Page mu je ponudio mjesto za tuširanje nakon čega su ga ošišali i obrijali.

Sreću nije mogao sakriti
Kada se pogledao u ogledalo Bobby nije mogao vjerovati onome što vidi. Sreću nije mogao sakriti, a policajcima se beskrajno zahvaljivao.

“Uvijek pokušavamo smisliti nove ideje kako pomoći i uzvratiti našoj zajednici”, kaže policajac Buckley. “Policajac Page predvodio je ovu ideju i bio je to sjajan način da se pomogne nekome tko jednostavno treba pomoć.”

Odjel je podijelio fotografije Bobbyjeve transformacije na svojoj Facebook stranici. U roku od nekoliko sati objava je imala nevjerojatnih 1300 dijeljenja. (novizivot.net)