Trudna Aleks Nikolić UZELA CARU SVE: Pobednica Zadruge rešila da raspolaže SVOM FILIPOVOM IMOVINOM?

Showbizz

Trudna Aleks Nikolić UZELA CARU SVE: Pobednica Zadruge rešila da raspolaže SVOM FILIPOVOM IMOVINOM?

Popularan par dao je svojoj vezi još jednu šansu, a zadrugarka je sada u Crikvenici, kod njega, gde se zajedno pripremaju za dolazak devojčice na svet. Filip uveliko priprema njihov porodični dom, a Aleksandra mu sada u tome pomaže. Međutim, fanovi su primetili da je rešena da mu uzme gotovo sve…
Aleksandra Nikolić, popularna rijaliti učesnica koja je nedavno potvrdila da je trudna sa svojim dečkom Filipom Carom, iznenadila je javnost svojim gestom.

Prema fotografijama koje su procurele, Aleksandra je odlučila da iskoristi situaciju u svoju korist.

Poznato je da trudnice teže pronalaze udobnu garderobu, te je pobednica šeste sezone Zadruge adekvatnu odeću pronašla u ormaru dečka Filipa Cara.

Na fotografiji koja je u poslednjih 24 sata zapalila sve društvene mreže, može se primetiti kako mu je uzela sve – od trenerke do prsluka. Međutim, to nije prvi put da Aleks nosi njegovu garderobu, što oku fanova nije promaklo.

Kako bi Filip osećao da je deo njenog svakodnevnog života, Aleksandra nosi njegove stvari kao simbol ljubavi koja ih povezuje, te je rado podelila ovu simpatičnu opasku. (sd.rs)