Pakao za Teodoru Delić tek počinje – ni Bebica neće moći da je zaštiti: Ne sluti šta je čeka u “Eliti”

Showbizz

Pakao za Teodoru Delić tek počinje – ni Bebica neće moći da je zaštiti: Ne sluti šta je čeka u “Eliti”

Teodora Delič ne sluti da su joj svi u kući okrenuli leđša. Posebno one elitne koje su najjače na rečima i spremne da naprave najveću spletku. Naime, Milena Kačavenda, Žana Omnia, Marko Đedović i Miljana Kulić osolili su žestoko po Teodori, te je Žana i otkrila kakve to slike ima Taki od Teodore Delić u telefonu.

Ko je je*e kad je glupa – rekao je Đedović.

Zamisli ja napisala spisak za radnju, Bebica leži u krevetu, ne znam cene i kažem Bebici da mi kaže, i on kaže dođi ovamo, i ja sednem i naslonim se, a Delićka kaže ako njemu odgovara ne žali se, mala je toliko odvratna. Ne mkogu očima da je gledam – rekla je Milena.

– Ja kažem Bebicii a šta je sad bilo, opet mu je digla frku, neka hrana mu nije valjala, ona njemu kao nemoj da se dereš na mene Ja mu kažem šutni je du*e dva dana, Bbeica joj rekao završili smo priču, ona je plakala kao kiša. On pojede go*no i pomiri se. Ona ga izgrebala celog jer nije stajao kod nje dok se šminkala – rekla je Milena.

– Znaš ti šta je meni Taki pokazivoa od njenih slika u telefoni, nego neće o tome da priča – rekla je Žana. (e-turneja.com)