OVO SU DECA MIKIJA ĐURIČIĆA! Rijaliti učesnik ih postavi kod NG JELKE, a onda nastao PRIZOR DANA, prvi put ih javno pokazao!

Showbizz

OVO SU DECA MIKIJA ĐURIČIĆA! Rijaliti učesnik ih postavi kod NG JELKE, a onda nastao PRIZOR DANA, prvi put ih javno pokazao!

Učesnik rijaliti programa “Zadruga” Miki Đuričić posvetio se porodičnom životu sa suprugom Angelinom, koja je prosvetni radnik.

Njih dvoje dobili su ćerku Dunju i sina Arsenija, a Miki je sada na svom Instagram profilu podelio fotografiju sa naslednicima.

– Ekipo, upoznajte mog brata Arsenija. Poruka od Dunje – glasio je Mikijev opis fotografije.

Inače, Miki Đuričić otkrio je da planira uskoro da uđe u “Elitu”, ali ovoga puta neće biti takmičar, već kao voditelj rijalitija.

– Neću se više takmičiti, ali biću voditelj. Nekoliko puta nedeljno treba da ulazim unutra kod njih, pa ću sa njima voditi program, to jest ja program, a takmičari su mi kao gosti – objasnio je Miki, pa dodao:

– Nikad sebi neću oprostiti nasilje koje sam ja napravio u Zadruzi, ali zahvaljujući mojoj ženi promenio sam se. Takođe, i deca su me promenila, od kada sam roditelj, postao sam bolji i vredan, ranije sam bio lenj. Zato ću biti i voditelj i nastaviću da radim i kao konobar jer mi to odgovara po terminima – zaključio je Miki. (Kurir.rs / Blic)