VELJKO RAŽNATOVIĆ ČEKA TREĆE DETE Bogdana trudna, otkrili i pol bebe: Srećne vesti u porodici Ražnatović

Showbizz

VELJKO RAŽNATOVIĆ ČEKA TREĆE DETE Bogdana trudna, otkrili i pol bebe: Srećne vesti u porodici Ražnatović

Sin folk dive Svetlane Cece Ražnatović, kik bokser Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana Ražnatović čekaju treće dete.

On je radosne vesti podelio na instagramu.

“Stiže još jedan bata”, napisao je ushićeni tata.

Inače, Veljko i Bogdana imaju dva sina, Željka i Krstana.

Veljko, uživa sa suprugom Bogdanom i sinovima u Titelu, gde i inače sagradili i porodični dom.

Podsetimo, Veljko Ražnatović je ranije otkrio da ne krije da bi voleo da njegovi naslednici krenu njegovim koracima i postanu sportisti.

– To je najlepše što možeš da budeš, sportista. Što dalje od javnog sveta, odrastanje pored kamere nikako. To je prokletstvo jedno! Niko sa mnom nije živeo pet minuta, niti zna moj dan… – kazao nam je nedavno, pa dodao:

– Dobijam veliku osudu ljudi šta god da sam radio i mislim da im to ne treba i mislim da će im mnogo kvalitetniji život biti ako im se svaka greška u mladosti ne preuveliča. Ne vidim ih tu, sve bih radio u svojoj moći da ih sklonim.

On je tada priznao da ga je urbani život umorio.

– Imam ženu i decu. Ne može tata da se vraća u pet ujutru iz grada pijan i da bude kreten. Kao što me je noćni život umorio, tako su me umorile i veze sa devojakama sa kojima nije trebalo da budem. To je sve greh. Sve to što sam ja radio je nenormalno i grešno. Može sada neko da kaže, jer je 21. vek, da je ovo sve zatucano, ali ja mislim da su oni koji to rade i tako misle nenormalni – istakao je Veljko.

Ražnatovići su, sa druge strane, nedavno u tajnosti krstili malog Krstana Ražnatovića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu. (blic.rs)