IVA GRGURIĆ NE GUBI VREME! Nakon bolnog raskida utehu pronašla u NOVOM DEČKU, izvodi je na LUKS MESTA, romantika PRŠTI! Uhvaćeni

Showbizz

IVA GRGURIĆ NE GUBI VREME! Nakon bolnog raskida utehu pronašla u NOVOM DEČKU, izvodi je na LUKS MESTA, romantika PRŠTI! Uhvaćeni

Nakon što ju je ostavio beogradski biznismen Nikola Petošević, hrvatska starleta Iva Grgurić, pobednica treće sezone “Zadruge”, ne gubi vreme, već je brže-bolje našla novog dečka.

Emotivna veza Petoševića i Grgurićeve na mrežama, gde su često objavljivali zajedničke fotografije, delovala je idilično – brojna romantična iznenađenja, nežnosti i luksuzna putovanja bila su im svakodnevica, međutim, odnos su prekidali nekoliko puta, sve do poslednjeg kada su se, prema pričama koje su dospele u medije, u sve umešali članovi njegove porodice.

Navodno, njegovi su smatrali da je vreme da ga prođe “faza starleta”, jer oni ne žele da se o njihovom sinu i porodici piše u medijima, i to sve zbog njegove emotivne veze s devojkom koja je poznata javnosti. Njima se, prema pričama izvora, navodno nije dopalo to što im se sin zabavlja sa starletom, a sada, kada su definitivno raskinuli, laknulo im je.

I jedno i drugo posle raskida krenuli su dalje. Naime, Iva je prošle nedelje imala zakazano fotografisanje u jednom luksuznom hotelu na Senjaku, gde ju je pokupio javnosti nepoznati gospodin i odveo u Skadarliju, boemsku četvrt srpske prestonice.

Ivu je novi dečko izveo na večeru. Izbor je pao na jednu od najpopularnijih kafana u Skadarliji, gde su pronašli kutak za dvoje i prepustili se dugom razgovoru, ali i strastvenim, diskretnim dodirima koji ipak nisu prošli nezapaženo.

Kako je ispričao izvor koji se našao na licu mesta, sve vreme su se smeškali, ispijali belo vino i nežno dodirivali rukama, za stolom, naočigled svih prisutnih.

Hoće li joj ovaj emotivni odnos biti plodonosniji od prethodnog, ostaje da vidimo. (Kurir.rs/Pink)