IMAM 23 GODINE I ODLUČILA SAM DA SE UDAM ZA MATORCA OD 70, JER JE BOGATAŠ: Na dan venčanja je uradila nešto šokantno

Zanimljivosti

IMAM 23 GODINE I ODLUČILA SAM DA SE UDAM ZA MATORCA OD 70, JER JE BOGATAŠ: Na dan venčanja je uradila nešto šokantno

Erika Mozer (23) je upoznala Rika Sajksa “na društvenim mrežama” i viđali su se godinu i po dana, prenosi Express.co.uk.

Zajedno su se pojavili u drugoj sezoni emisije “Brak milionera” 2021. godine, emisije o parovima gde je jedna osoba izuzetno bogata, a druga nije.

U intervjuu za emisiju “Dobro jutro Ameriko” pre nego što je serija počela da se emituje, objasnili su kako je napredovala njihova veza.

Erika je rekla: “Izašli smo na nekoliko sastanaka i od tada je išlo veoma brzo. Shvatila sam da ću da se udam za njega. “

Veridba Erike sa 70-godišnjim milionerom Rikom Sajksom bila je glavna vest, i čak su objavili svoju veridbu. Međutim, na sam dan venčanja, Erika je iznenada promenila mišljenje i odlučila da ipak ne želi da se uda. Mediji su bili uzbuđeni zbog ove veoma javne raskidačke vesti upravo na dan njenog venčanja. Na kraju je Erika odlučila da progovori o tom danu i otkrije razloge zašto je odustala od venčanja.

“Bila sam skoro udata za 70-godišnjeg muškarca na nacionalnoj televiziji, ali sam ga napustila na dan venčanja. Konačno sam došla sebi. Jednostavno smo bili previše različiti; ne bi uspelo”, priznala je Erika na svom TikTok profilu. Video je brzo postao viralan na društvenoj mreži, a njeni pratioci su joj pružili ogromnu podršku.

“Iskreno, posle gledanja tog događaja, veliko poštovanje imam prema tebi. Većina žena u tvojoj situaciji bi verovatno izabrale novac”, napisala je jedna osoba.

“Celim srcem sam navijala da ga napustiš. Divno je što si shvatila svoju vrednost”, komentarisala je druga.

Dok su mnogi hvalili njenu odluku, bilo je i onih koji su žalili zbog raskida, jer je spomenuti milioner obožavao Eriku.

Erikina hrabra odluka da otkaže venčanje na nacionalnoj televiziji pokazala je njenu hrabrost i samosvest. To je bila odluka koja je zahtevala ogromnu snagu, i njeni pratioci su je divljenjem ispratili zbog toga što je stavila svoju sopstvenu sreću i autentičnost na prvo mesto, čak i ako je to značilo odustajanje od finansijske sigurnosti koja dolazi sa udajom za milionera. (stil.kurir.rs)