Zorica: “Mogla sam da budem kao Ceca i Brena da se nisam povukla”

Showbizz

Zorica: “Mogla sam da budem kao Ceca i Brena da se nisam povukla”

Folk pjevačica Zorica Marković, koja je godinama na javnoj sceni, veliku popularnost je dostigla poslije “Tijesne kože” i pjesme “Lijte kiše”, a kako ističe da je nastavila u istom tempu danas bi imala karijeru najvećih balkanskih diva Cece i Lepe Brene.

– Jesam ostavila karijeru, nije mi bila toliko bitna, dosta toga sam stekla, ali sam i propustila. Mogla sam da budem u rangu Brene, Cece i svih ostalih da sam i dalje nastavila onim tempom poslije „Tijesne kože“ ili pjesme “Lijte kiše”. Međutim, nisam htjela uz svo poštovanje i ne kažem da moje kolegice to rade – kazala je Zorica za medije i otkrila da je htjela da se posveti samo porodici:

Željela sam da budem kući, htjela sam malo da promijenim i repertoar koji sam ranije snimala, da imam neko tržište da ja odem, otpjevam i vratim se kući, odvedem djecu u školu, sačekam ih, skuham ručak, ne spavam. Zato me je i drmnuo infarkt, ali Bog mi je dao drugu šansu, hvala mu na tome, odgojila sam ljudine i sve druge priče padaju u vodu. Poslije svih teških trenutaka, ostavljanja karijere, nekako sam ponosna što su oni izrasli u kako ja kažem prave ljudine – rekla je Zorica Marković. (blic)