NAJZGODNIJE MLADE BAKE NA ESTRADI: Od njihovih golišavih fotografija nikome nije dobro, a jedna je dobila unuče u 33. godini

Showbizz

NAJZGODNIJE MLADE BAKE NA ESTRADI: Od njihovih golišavih fotografija nikome nije dobro, a jedna je dobila unuče u 33. godini

Mnoge javne ličnosti na domaćoj estradnoj sceni izgledaju dosta mlađe za svoje godine, a neke od njih su jako mlade dobile unučiće.

Čak ni nešto kasnije njihov izgled nije bio pokriće za godine, ali ni titulu bake.

Jedne od najzgodnijih i najvatrenijih žena koje ponosno nose godine jesu Anabela Atijas, Ljuba Pantović, Slađa Đogani, Stoja Novaković ali i Zlata Petrović.

Anabela Atijas žari i pali gotovo isto kao u doba devedesetih godina kada je bila u grupi “Funky G”. Mlađe generacije komentarišu njen fizički izgled, dok ona uživa sa dve unuke koje joj je podarila ćerka Luna.

Ljuba Pantović, domaća najuspešnija fitnes instruktorka, godina je odavno prestala da broji, a njeno telo izgleda potpuno isto kao i pre nekoliko decenija. Godinama uživa u ulozi bake, a to je ne sprečava da redovno trenira i radi na svom izgledu kao u najmlađim danima.

Slađa Delibašić sa ponosom nosi titulu bake već godinama, a njeno telo mnogim mlađim generacijama predstavlja domaći zadatak. Rado provodi vreme sa unukom koja joj je centar sveta, ali i redovno trenira kako bi održala vitku liniju.

Kada je Stoja Novaković dobila unuče imala je samo 33. godine, a vest je odjeknula kao bomba. Pevačica je oduvek imala oscilacije sa kilažom, te često ume da se prepolovi, ali i ubrzo vrati izgubljeno. Nikada je kilogrami nisu sprečavali da uživa u životu i hara domaćom estradom.

Zlata Petrović je sa samo 45 godina dobila unuče a godinama je važila za najzgodniju baku na estradi. Uvek je dobro nosila svoje godine, te i danas važi za jednu od najatraktivnijih pevačica iako gazi sedmu deceniju.(Kurir.rs)