Goca doživela neprijatnost na granici: Carinik mislio da joj je Raša sin – Pevačica mu odgovorila u svom stilu

Showbizz

Goca doživela neprijatnost na granici: Carinik mislio da joj je Raša sin – Pevačica mu odgovorila u svom stilu

Goca Tržan i Raša Novaković u skladnom braku su već jedanaest godina. Radomir je imao samo dvadeset i tri godine kada je upoznao tada tridesetsedmogodišnju pevačicu, ali razlika u godinama i zluradi komentari nisu ih sprečili da uživaju u ljubavi. Pevačica je zbog razlike u godinama nedavno doživela neprijatnost na granici, ali ona je to znalački uspela da preokrene na šalu.

“Jednom prilikom dok smo prelazili crnogorsku granicu obratio mi carinik rečima: “A, đe si Goco? Što činiš? Je li ti to sin?”, upitao je gledajući u Rašu. Ne, čoveče, to mi je muž! Pa, voliš li ti piletinu? Voliš mlađe, a? Pa, što onda i ja da ne volim”, odgovorila je pevačica šaljivo, ne zamerajući cariniku na neumesnom pitanju.

Goca je u istoj emisiji govorila i o potomstvu s Rašom naglasivši da se godinama bori za njega, jer želi da ima dete s čovekom kojeg mnogo voli. Međutim, Raši nije toliko stalo da ima decu, a njegov razlog za to je oduševio kako Gocu, tako i sve ostale žene koje su čule šta je rekao supruzi.

“Jednom prilikom mi je rekao: “Baš me briga da li ću imati svoje biološko dete, ono što mi je bitno jesmo ti i ja. I Lena će otići svojim putem, ja ne želim da izgubim tebe”, ispričala je jednom prilikom Goca Tržan. (Izvor: svet-scandal.rs)