DARA BUBAMARA KUPUJE VILU S BAZENOM NA MORU?! Ulaže u još jednu nekretninu, a prva komšinica joj je ova slavna KOLEGINICA

Showbizz

DARA BUBAMARA KUPUJE VILU S BAZENOM NA MORU?! Ulaže u još jednu nekretninu, a prva komšinica joj je ova slavna KOLEGINICA

Dara Bubamara rešila je da kupi nekretninu na moru, a kako saznajemo, nakon dugog razmišljanja odlučila se da to bude Kipar. Ona je sa bivšim mužem Milanom pričala o tome gde bi bilo najbolje da kupi kuću gde će moći sa sinom, ali i sa prijateljima da uživa svakog leta, a da to ne bude Crna Gora jer joj ipak treba privatnost.

Mnoga mesta su bila u opticaju, a onda je razgovarala sa Cecom koja joj je rekla da se blizu njene nekretnie na Kipru prodaje kuća. Dara je odmah sa agentima stupila u kontakt i dogovorila se oko detalja. Raduje se što je blizu Cece, jer će onda moći da se tokom leta druže, pošto su sada najbolje drugarice.

“Dara će ovih dana kada bude imala slobodnog vremena da ode na Kipar kako bi videla uživo kuću í kaparisala je. Dobila je video-snimak i fotografije i rekla je da ima želju da nešto preuredi i renovira po njenom ukusu. U dvorištu ima i manji bazen, a njen sin Kosta se najviše raduje toj nekretnini, jer će imati gde da uživa”, priča izvor blizak Dari.

“Nju bivší muž savetuje da novac uloží u neku nekretninu na moru, ali ona o tome nije ozbiljno razmišljala, međutim, pre nekoliko meseci su opet pričali i ona se složila da je to pametno ulaganje. Pomenula je to i Ceci koja joj je preporučila Kipar od srca jer je tamo uvek imala svoju oazu mira”. (kurir.rs/star)