NEOČEKIVANO PRIZNANJE FATALNE MILICE IZ NIŠA KOJA SE UDALA ZA MILIONERA: Rodila ČETVORO DECE, a evo da li joj neko pomaže oko njih

Zanimljivosti

NEOČEKIVANO PRIZNANJE FATALNE MILICE IZ NIŠA KOJA SE UDALA ZA MILIONERA: Rodila ČETVORO DECE, a evo da li joj neko pomaže oko njih

Srpska influenserka Milica Polskaja, koja se udala za bogatog Kazahstanca, na Instagramu je odgovarala na pitanja pratilaca, te između ostalog otkrila da li joj neko pomaže u čuvanju dece.

“Pomaže li ti neko oko dece ili sve sama? Imaš li prijateljice i koliko su iskrene”, zanimalo je jednog pratioca.

“Niko mi ne pomaže s decom osim muža i njegove porodice. A što se tiče prijateljica, naravno da ih imam, samo što ja prijateljice delim na prijateljice i poznanice. S poznanicama se viđam jednom u dva-tri meseca, odemo na kafu i ispričamo se. Imam najbolju prijateljicu koju znam već 10 godina, ona mi dolazi kući, to je prijateljica koja zna sve živo”, odgovorila je fatalna Srpkinja.

Ona i suprug u braku su 11 godina i imaju četvoro dece, s kojima žive Almatiju u Kazahstanu.

“Koliko puta nedeljno vodiš ljubav s mužem”, pitali su je ranije.

“Ha-ha-ha, kakvo pitanje. Kako kad, zavisi. 7-12. Ha-ha-ha ne brojim to”, otkrila je.

“7-12 puta nedeljno, odakle tvom mužu toliki libido? Nek pozajmi malo mom, srećnice”, poručila joj je pratiteljka, a Milica joj je odgovorila: “Ha-ha-ha, pa ne znam… Ja mislim da je to normalna količina”. (Kurir.rs)