“Ako sam najgora, ne praviš mi svaki dan BEBU” Procurila privatna prepiska, evo šta je Aleksandra Mladenović slala bivšem

Showbizz

“Ako sam najgora, ne praviš mi svaki dan BEBU” Procurila privatna prepiska, evo šta je Aleksandra Mladenović slala bivšem

Šok detalji ugledali svetlost dana.
Saga između Aleksandre Mladenović i njenog bivšeg dečka ne jenjava ni nakon što je on izašao iz pritvora.

Nakon ovoga, domaći portal je došao u posed prepiske u kojoj Aleksandra otkriva da su radili na prinovi, kao i da ju je i ranije optuživao da ga zlostavlja.

– Ako sam najgora, ne praviš mi svaki dan bebu – napisala je Aleksandra, pa dodala:

– Uostalom, zlostavljam te, spasio si se – napisala je Aleksandra bivšem, navodi Informer.

Podsetimo, Stefan je danas, nakon noći provedene u pritvoru, izašao iz pritvora nakon čega se oglasio.

– Otišao sam po stvari, kada sam pitao da mi ih da, policija me je odvela. Spavao sam u stanici, nisam bio nasilan, samo sam tražio svoje stvari koje su ostale kod Aleksandre. Ona je svesno htela da me pošalje u zatvor, ali nije uspela.

– Bio sam u stanici do 13 časova, pa sam išao kod sudije, gde sam dobio zabranu prilaska i kaznu od 3.000 evra. Platio sam odmah kešom. Žao mi je što smo se razišli na ružan način. Samo ona i ja znamo koliko se volimo i koliko živimo jedno za drugo. Nisam trenutno dobro psihički, mnogo se loše osećam – kazao je on, pa dodao:

– Ona me je prijavila u besu, sve najgore je rekla o meni. Otišao sam po neke stvari i da popričamo na miran i normalan način. Nisam uopšte bio agresivan, bio sam smiren. Žao mi je što se ovo dešava jer smo radili na bebi – rekao je, a na pitanje da li je pevačica, kojim slučajem u drugom stanju, Stefan je odgovorio:

– Ne znam, ali ako jeste, od Boga je – rekao je, posle čega je pevačica na istu temu rekla sledeće:

– Bože, gospode, ja ne znam šta je ovo. Verujete čoveku koji je juče izašao iz “Laze Lazarevića”. Nisam trudna, to su gluposti – kroz plač je rekla Aleksandra Mladenović. (sd.rs)